metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
75marek ~75marek (Gość)15.03.2009 11:15

yak sobie mysle kiedy w glowach "naszych"urzednikow powstanie pomysl KLATKOMATOW warto sie panie CH. zastanowic

00

klet ~klet (Gość)15.03.2009 12:11

Nie prowokujmy "myślicieli", ponieważ jeszcze zechcą Nam mieszkańcom montować CHIPy i poprzez GPS mierzyć ile kilometrów przemierzamy po mieście by później płacić za każdy km np 50 groszy albo lepiej.
Jeszcze dwa lata i zacznie się skracanie nazwisk do pierwszych liter nazwiska plus kropka.

00

Aman ~Aman (Gość)15.03.2009 13:40

Poczekajcie jak wybudują Focus Malla. Tam będzie płatny parking więc wiele osób będzie parkowało na pobliskich parkingach. Wtedy ktoś w urzędzie wpadnie na pomysł aby i te parkingi opodatkować. Zobaczycie. Już nie zaparkujecie przed Toyą czy Biedronką za darmo.

00

klet ~klet (Gość)15.03.2009 16:49

Pewnie masz rację na 100% i może jeszcze jakiś mędrzec ustawi parkomat pod uniwerkiem bo jakby nie patrzeć studenci też kasę mają na fury więc dlaczego i ich nie skasować.

00

xx ~xx (Gość)15.03.2009 19:19

A co z Carrefourem i Kauflandem. Biedronki i inne stonki. Tam też są parkingi. Jak ludzie zaczną tam parkować to tez zrobią płatne.

00

skasowano mnie!! ~skasowano mnie!! (Gość)08.04.2009 00:45

Za budowe dróg sie brac a nie za płatne parkingi, wy

Moderator: usuniete
łby tasmańskie!! jak sie po piotrkowskich ulicach jezdzi to padaczki mozna dostac!!! ale jak taka "pan" (w cudzyslowiu pan) Ch. wsiadzie sobie do mercedesa klasy E albo LM to w nim kazda droga jest prosta...
z UM dupowłazy!!

00

chris ~chris (Gość)16.10.2010 11:33

Najlepiej jest w Łodzi, nie dość że taniej to jeszcze mogę zapłacić za rzeczywisty czas postoju np. 0,50 zł za 15 min.
A tu płać od razu 1,50 zł, za kilka minut wypadałoby nie płacić, skoro miasto ma mnie w gdzieś, to nawzajem.

00

marianna ~marianna (Gość)16.10.2010 16:59

"skasowano-mnie" napisał(a):
Za budowe dróg sie brac a nie za płatne parkingi, wy
łby tasmańskie!! jak sie po piotrkowskich ulicach jezdzi to padaczki mozna dostac!!! ale jak taka "pan" (w cudzyslowiu pan) Ch. wsiadzie sobie do mercedesa klasy E albo LM to w nim kazda droga jest prosta...
z UM dupowłazy!!

Jak ja takie teksty uwielbiam. I takie interwencje moderatora.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat