yak sobie mysle kiedy w glowach "naszych"urzednikow powstanie pomysl KLATKOMATOW warto sie panie CH. zastanowic
Nie prowokujmy "myślicieli", ponieważ jeszcze zechcą Nam mieszkańcom montować CHIPy i poprzez GPS mierzyć ile kilometrów przemierzamy po mieście by później płacić za każdy km np 50 groszy albo lepiej.
Jeszcze dwa lata i zacznie się skracanie nazwisk do pierwszych liter nazwiska plus kropka.
Poczekajcie jak wybudują Focus Malla. Tam będzie płatny parking więc wiele osób będzie parkowało na pobliskich parkingach. Wtedy ktoś w urzędzie wpadnie na pomysł aby i te parkingi opodatkować. Zobaczycie. Już nie zaparkujecie przed Toyą czy Biedronką za darmo.
Pewnie masz rację na 100% i może jeszcze jakiś mędrzec ustawi parkomat pod uniwerkiem bo jakby nie patrzeć studenci też kasę mają na fury więc dlaczego i ich nie skasować.
A co z Carrefourem i Kauflandem. Biedronki i inne stonki. Tam też są parkingi. Jak ludzie zaczną tam parkować to tez zrobią płatne.
Za budowe dróg sie brac a nie za płatne parkingi, wy
Najlepiej jest w Łodzi, nie dość że taniej to jeszcze mogę zapłacić za rzeczywisty czas postoju np. 0,50 zł za 15 min.
A tu płać od razu 1,50 zł, za kilka minut wypadałoby nie płacić, skoro miasto ma mnie w gdzieś, to nawzajem.
Jak ja takie teksty uwielbiam. I takie interwencje moderatora.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!