metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xx ~xx (Gość)13.03.2009 12:22

No comments. Jak mam zaparkować w płatnej strefie na Wojska Polskiego jak tam prawie same zakazy. Na środku skrzyżowania? I gdzie są parkomaty na Wojska Polskiego?

00

simba25 ~simba25 (Gość)13.03.2009 12:33

ta firma ma ok 36 % od obrotu

00

Dionizy ~Dionizy (Gość)13.03.2009 13:51

To radni Prawicy Razem i koalicjanci przegłosowali projekt uchwały. Dlaczego parkomaty nie wydają reszty? Marusiński i Chojniak wraz Błaszczyńskim i ta całą Prawicą Razem ponosi za to wszystko odpowiedzialność.

00

maddox ~maddox (Gość)13.03.2009 14:58

Aż się już komentować tego nawet nie chce.

Cytuję:
- Miasto zaczęło się korkować, brakowało miejsc postojowych, których nie ma już gdzie w centrum wybudować - tłumaczy Agata Wypych.

No tak teraz sytuacja zmieniła się diametralnie. Wkur... mnie takie gadanie bo mimo gigantycznych opłat i tak nie mia gdzie stanąć w godzinach szczytu więc to takie "pier.. o szopenie" byle tylko jakoś usprawiedliwić chęć powiększenia zysków i łatania budżetu (po raz kolejny) kosztem kierowców.

Cytuję:

MZDiK przekonuje jednak, że mimo rozszerzenia strefy jest alternatywa dla kierowców, którzy mają do załatwienia sprawy w centrum miasta. Agata Wypych wymienia parking przy parku między Żwirki a Roosevelta, pl. Czarnieckiego, parking przy I LO, przy ul. Mickiewicza, w al. Cmentarnych, przy Pasażu Rudowskiego

Najbardziej mnie ta pani rozbawiła tym parkingiem Żwirki/Roosevelta. nie dość, że i tam w dzień ciężko znaleźć miejsce do parkowania to przy wielkości Piotrkowa lepiej zostawić samochód pod domem i iść na pieszo bo przypuszczam że jakieś 80% mieszkańców ma z domu do centrum odległość porównywalną jak do centrum z tego parkingu.

Cytuję:
Sienkiewicza (od Narutowicza w kierunku południowym).

Bardzo bardzo ciekawe o który parking chodzi ? Może o ten obok dawnej hali na całe 10 samochodów ? Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Miasto za tą kasę którą pobiera powinno przy "jaju" w miejsce starego parkingu postawić nowy trzy lub cztero poziomowy, ale oczywiście po co ? Przecież ludzie i tak nic nie zrobią nawet jak im przywalimy 5 zł/h postoju. Tak jak ktoś gdzieś tutaj już napisałe, efekt tego będzie taki że życie miasta przeniesie się z centrum (marzenia o ożywianiu rynku - buahaha) do Focus Mall i tyle. Śmiać mi się chce coraz bardziej z tego miasta. Czasem mam wrażenie, że robi się wszystko aby Piotrków stracił 2 miejsce w województwie. Przecież realne koszty życia są u nas chyba najwyższe w stosunku do porównywalnych miast województwa a i one często oferują więcej. Radnym i prezydentowi gratulujemy głupoty do kwadratu. Logout

00

klet ~klet (Gość)13.03.2009 17:17

Pilna sprawa
Do baranów z łąki zielonej kiedy pojawią się parkomaty pod UM ?

00

big_men ~big_men (Gość)13.03.2009 20:55

A z czego ten Piotrków słynie?Co się u Was opłaca? Odp: szmateksy, puby i płatna strefa parkowania

00

75marek ~75marek (Gość)13.03.2009 21:31

ciekawy jestem czy pani W.placi czy moze koledzy przymykaja oko bo zazwyczaj tak sie dzieje ze kto ma troche wladzy czuje sie ponad prawem a przy U.M. nigdy nie bedzie platnej strefy bo pracujacy tam za malo zarabiaja

00

sąsiad pani W. ~sąsiad pani W. (Gość)13.03.2009 23:58

jeśli pani W. to pani Wypych, to ona nie płaci. Nie płaci bonie ma samochodu :-p

00

sledzik ~sledzik (Gość)14.03.2009 09:38

najlepiej jak chcac cos w miescie zalatwic zaparkuje sobie na lotnisku kolo morycy bo tam jeszcze nie ma parkometrow na polach i ztamtad pojde na piechote do centrum , bo na koniec ulicy przemyslowej jeszcze nie dotarla glupota naszych wladz

00

sledzik ~sledzik (Gość)14.03.2009 09:40

przekrety , przekrety i jeszcze raz przekrety , uklady i ukladziki,teraz juz nikt sie nie czai , rabia nas w zywca ....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat