metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
danielb ~danielb (Gość)20.02.2009 21:25

pracowałem tam kiedyś przez 4 lata szkoda bo tam mnie nauczyli podstaw tego co teraz umiem :( trzymajcie sie chłopaki

00

sąsiad ~sąsiad (Gość)21.02.2009 10:43

Może zwolnią tylko biurokratów... Ile tam jeszcze w sumie pracuje osób?

00

wojtek ~wojtek (Gość)21.02.2009 12:29

Wreszcie wyszła miernota Zarządu. Nie wystarczy podczepić się pod Haringa.

00

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)22.02.2009 19:37

Przedewszystkim wyszły błędy złego i miernego kierowania tym zakładem przez Zarząd jak również przez dobór ekipy zarzadzającej... Nie bedę wymieniał nazwisk ale jak napisze pseudonim to każdy bedzie wiedzial o co chodzi. Między innymi nieudolny Pan F. dzieki niemu zakład niejednokrotnie stracił. Ale tam biuropkracja jest "przewspaniała" Kto słyszał by tylu ludzi [pracowało w administracji a co niektórzy tylko z wykształceniem średnim... Gdzie teraz winni być zatrudnieni ludzie z wyksztalceniem conajmniej wyższym licencjat to minimum. Ale jak to zakład Państwowy to co tam niech pracują w biurach ludzie o naprawde marnej wiedzy. Nop cóż tak to bywa , jak w RN zasiadają członkowie Zarzadu.ach szkoda słów. Ale oczywiście Ucierpią ci na samym dole bo przecież kto ma ucierpieć administracja tam będzie do ostatnich dni....

00

mała ~mała (Gość)22.02.2009 23:59

szkoda mi tych ludzi.moja ciocia ma ok. 50tki i jest załamana.cały czas płacze,bo pracowała w tej firmie ponad 10 lat za najniższą krajową (jak większość ludzi bez znajomości)ale na skromne życie jej starczało a teraz boi się, że nikt już jej nie przyjmie do nowej pracy z uwagi na wiek. super kobieta.trzymam kciuki, może jej nie ruszą;-)

00

sledzik ~sledzik (Gość)23.02.2009 08:21

witam,wlasnie teraz wychodzi złe zarzadzanie ,przez kilka lat to nie mialo przełozenia na skutki , teraz ma , ja tam pracowałem, wiecie ludzie ile tam ,,Nierobow pracuje ,, , czy pracowało,tylko sie slizgali i slizgaja,tyle lat tam sa a prawie nic nie robili i nie robia , majstrow i brygadzistow nie zliczycie ,połowa niepotrzebna , i po 2.500 biora nieroby,i do tego biura ,z czego 75 procent niepotrzebna,sa tez tam ludzie co przez tyle lat czuli sie tam jak na wakacjach , przychodzili ,posiedzieli , wychodzili i kase brali ,szkoda mi tylko tego zwykłego pracownika ,który musial nie tylko zarobic na siebie(choc i tak nie zarobil) ale rowniez na te biuro smieszne , i kilkanascie procent nierobow , pozdro dla Fizycznych z DELTY ps TRZYMAJCIE sie , no coz panstwowka to panstwowka , kazdy to ma w d..... zeby tylko kase wziac , a jak zawsze to uderza zwyklego pracownika

00

grabarz ~grabarz (Gość)23.02.2009 12:03

Jednoosobowy i nieomylny Zarząd,całkowite uzależnienie od H; wystarczyło małe tąpnięcie i statek tonie.
CISZEJ NAD TA TRUMNĄ!!!

00

Marek F ~Marek F (Gość)23.02.2009 12:07

A ja ide na emeryture i mam to gdzieś

00

tomaszów I ~tomaszów I (Gość)23.02.2009 19:10

To może niech ZW zabierze ze sobą "kolegów" i wieje do Jacka. Reszta załogi da sobie radę.

00

hhhahhhha ~hhhahhhha (Gość)24.02.2009 20:09

Panie Marku F. pańskie słowa, cyt."a ja idę na emeryture i mam to gdzieś", są żenujące!!!!!przed tą emeryturą też Pan miał wszystko gdzieś a w szczególności "zwykłego pracownika"
Takiego "nieroba" jak Pan to tam nigdy nie było i na szczęście już nigdy nie będzie(mam nadzieję!). Wlaśnie przez takich ludzi jak Pan ten zakład jest w takiej sytuacji jaka ma miejsce w obecnej chwili!!!! Ludzi solidnych i chętnych do pracy za te "marne grosze" w większości zwolniono a pijaków i nierobów co mają umowy na stałe(bo trzeba tzw."odprawki"wypłacić)zostawiono!!! Jak ten zakład ma dobrze presperować skoro są popełniane takie błędy!!!Niech Pan PREZES przejdzie się po paru działach i zobaczy ilu pracowników jest na tzw."podwójnym gazie" a o robieniu "fuch" to już niewspomne!!!Pracowałem na jednym z działów w tym zakładzie i zawsze padały takie słowa w moim kierunku "młody zrób to i tamto a stary odpocznie" tylko to odpoczywanie trwało 8godzin pracujących!!Człowiek wykonywał swoją pracę i jeszcze za tych nierobów, którzy mieli o dwa razy większą stawkę ode mnie!!!!Zgadzam się ze "SLEDZIKIEM" bo to co jest zawarte w jego artykule to 100% PRAWDAAAA!!!pozdrawiam wszystkich sumiennie pracujących w tym zakładzie:-))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat