Piotrkowskie lodowisko to porażka, jakość lodu jest beznadziejna a ceny są wzięte z kosmosu. Szczerze mówiąc bardziej opłaca się jechać na bełchatowskie lodowisko, które jest dużo większe, łód jest czyszczony rolbą co 45 minut a ulgowy bilet kosztuję 1.5zł, jakość łyżew też jest nieporównywalna. Podliczając koszty wypad na bełchatowskie lodowisko z dojazdem dla 5 osób wychodzi taniej niż zabawa w Piotrkowie, no cóż...
lepsza taka rozrywka niz zadna biorac w pod uwage ze piotrków nic nie jest w stanie zaoferowac swoim mieszkancom.ja tam pojde sie poslizgac :D
a co się stało z lodowiskiem,które mieściło się w hali Relax?Kto mi może odpowiedzieć na to pytanie.
Używając słowa "otwarcie" daje się możliwość corocznego uroczystego chwalenia się p.Prezydentowi.Mam dość tej propagandy sukcesu.
Z inicjatywy Pana Prezydenta w tym roku nadejszła zima. Pan Prezydent poczyni starania aby lód na sztucznym lodowisku był najwyższej jakości zamarzniętą wodą, czyli lodem.
juz od wielu lat jest przebudowane na hale sportowa :)
Ciekawe, czy nadal będzie tam taka beznadziejna obsługa, jak w lutym 2008, kiedy to moja żona przewróciła się na tym lodowisku, łamiąc rękę? Gdy leżała na lodzie, nie mogąc wstać, nikt z obsługi nie zainteresował się nią. Dopiero po dłuższej chwili pomógł jej wstać jakiś przypadkowy "współślizgacz".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!