Zupełnie was nie rozumiem. Powstają Biedronki, bo najwyraźniej takie jest zapotrzebowanie. Ja też chciałabym, żebyśmy żyli w dobrobycie, zdrowiu i promieniach Słońca. Niestety realia są takie, a nie inne. Powstała już bardziej "luksusowa" galeria Focus, ktróra generalnie świeci pustkami. Zauważcie co dzieje się z tak oczekiwanymi projektami jak Stara Octownia czy Sigmatex.
W Radomsku może i nie ma galerii, ale za to budują się (a na pewno budowały się) zakłady produkcyjne. A w Piotrkowie ty tylko do pracy na kasie można się przyuczyć, żadnej fabryki czy zakładu przemysłowego to już nie wybudują...:/
Ja tam lubie Piotra i Pawła - ruch nie wielki kolejek nie ma i dość wyszukane produkty...
Te zegary są felerne i "nie chodzą"
Globi to był dopiero syf. Musi być jakaś przyczyna że jest coraz więcej biedronek - być może niskie ceny za jakościowo dobre produkty ;-)
ja tam kupuje w biedronie i nie narzekam.
zgadzam sie. a do piotrkowa nie potrafi pobozny takiej inwestycji sciagnac.
Dzwonie do koleżanki i mówię wiesz otworzyli u nas w Piotrkowie Areszt. A ona a co jeden wam nie wystarczy , podobno najnowocześniejszy w Polsce!!!!
Tylko Piotrków mógłby wymyślić dla centrum handlowego taka oryginalną nazwę:)
ciii...
Nie mów tego głośno, bo zaraz ktoś zacznie marudzić, że drogo,że ludzi mało, bo nie mają pieniędzy,że jak tak dalej pójdzie, to zamkną,że w ogóle to kto wpadł na taki pomysł, że w ogóle to skandal,korupcja i zdrada (np. w południe...)...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!