Popieram stanowisko!
Ja się cieszę głównie z tego,że znikł kolejny punkt w naszym mieście straszący zdewastowanymi,brudnymi murami, zapomniany przez ludzi...
Pierwszy plus.
Teraz zostało przynajmniej 10 podobnych ruin do remontu.
-dawna "Europa"
-stara octownia
-budynek po pogotowiu i vis-a-vis budynek WKU na Dąbrowskiego
etc...
jak nie było galerii w Piotrkowie to narzekali że nie ma tu nic Teraz znowu marudzą ,nie musicie kupować w biedronce nie ma przymusu W czym problem ludzie?Nie masz gdzie zarobić to rusz cztery litery i spróbuj poprawić swój los jak nie tu to w innym mieście Ale najlepiej jest narzekać i nic nie robić
niedługo będą jeszcze dwie biedronki: na Śląskiej i Sulejowskiej (w pobliżu ronda do obwodnicy)
Nie ma się czym chwalić. U nas to już siódma Biedronka.
1.Wolborska
2.Hala targowa
3.Wojska Polskiego
4.Narutowicza
5.Kostromska
6.Piłsudskiego
7.Woj.Pol. Areszt
Kiedyś na takim filmie JOB widziałem dyskont Stonka. A u nas same biedronki.
A tam Areszt. Ja mam pytanie zasadnicze. Co się stało ze słynnym jubileuszowym zegarem ePiotrkow, który miał być nagrodą dla jednego z czytelników ePiotrkow? Jakoś nie widziałem tutaj na łamach portalu żadnej informacji co się z nim stało. Czyżby zaginął w akcji?
To tam gdzie kiedyś było GLOBI czy jakieś takie paskudztwo? To tam też jest Biedronka? To się poprawiam.
1.Wolborska
2.Hala targowa
3.Wojska Polskiego
4.Narutowicza
5.Kostromska
6.Piłsudskiego
7.Woj.Pol. Areszt
8.Belzacka
Sam jesteś paskudztwo. Globi w porównaniu z pierdonką był superekskluzywnym marketem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!