metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)03.04.2012 08:40

Chojniak się zdenerwuje ze o NIM się nie piszę.
Pani Kopeć Tylko aby Pani nie wywalił tak jak zrobił to z Sokalskim.
Ja osobiście gratuluję i całuję rączki takiej urzędniczce.
[b]

00

sklave sklaveranga03.04.2012 08:49

Czy warto było pani Jolu tak się starać????
Tyle setek milionów pozyskano z funduszy europejskich.
Panie prezydencie gdzie są te setki milionów ?? około 386 milionów
Co pan z nimi zrobił?
Mało tego w 2011 na inwestycje przewidziano 117,4 mln zł.
Z tego na modernizację oczyszczalni ścieków 76 mln zł!!!! podobno z budżetu????
Jakoś tego nie widać????
Panie prezydencie.
Miasto nie rozwija się lecz cofa się.
Młodzież z miasta ucieka.
Piotrków już jest miastem starców.
......................
Zdaje mnie się, że te pozyskane fundusze jak i środki przeznaczone na inwestycje zjadła pasożytnicza armia pańskich urzędników.....
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

Lucek ~Lucek (Gość)03.04.2012 08:50

Bo w tym urzędzie... naprawdę jest sporo dobrych ludzi, którym niestety Chojniak i ekipa asystentów nie pozwalają na rozwój. Pani Jolu ja też całuj...

00

47 ~47 (Gość)03.04.2012 09:01

Jola wymiata! Pracowałyśmy razem, wspaniała była atmosfera w robocie, Jola była rzecznikiem prezydenta Pola, a człowiek ten był naprawdę na poziomie. Oddam głos jeszcze z innego miejsca, baj!

00

urzędnik ~urzędnik (Gość)03.04.2012 10:12

Gratuluje,ale też z niepokojem patrzę oby takie wywiady pani nie zaszkodziły.Bo tam pani najlepiej wie kogo wolo chwalić!

00

1959ja ~1959ja (Gość)03.04.2012 11:15

Proponuję zamienić tzw. Trakt Wielu Kultur na Trakt Dwudziestu Banków-na dzień dzisiejszy. Właśnie likwiduje się na ul.Słowackiego kolejny znany sklep. Gratulacje dla Pani Kopeć.

00

Myśliciel Myślicielranga03.04.2012 13:51

"1959ja" napisał(a):
Proponuję zamienić tzw. Trakt Wielu Kultur na Trakt Dwudziestu Banków-na dzień dzisiejszy. Właśnie likwiduje się na ul.Słowackiego kolejny znany sklep. Gratulacje dla Pani Kopeć.

To nie wina pani Kopeć, tylko Focusa.

00

Normalny ~Normalny (Gość)03.04.2012 14:36

Pani Jolu nie ma się czym chwalić,bo Unia Europejska odebrała nam wiele więcej:tylko tzw.okresie stowarzyszeniowym zgodnego z zaleceniami i nakazami UE straciliśmy 80% majątku narodowego,otworzyliśmy rynek dla lichwiarsko - niszczycielskiej finansjery pejsato-czosnkowej niszcząc własny handel i producentów.
Straciliśmy w/g oficjalnych danych ok.6mln miejsc pracy (w tym czasie UE zyskała 1.2 mln miejsc pracy )konsekwencją takiej polityki była emigracja ok. 2 mln młodych ludzi często po wyższych studiach.Ogromnie wzrosło zadłużenie kraju,które nadal rośnie do niebagatelnej kwoty.Zlikwidowano wiodące biura projektowe,ośrodki badawczo-rozwojowe,ośrodki doradztwa technicznego,zakłady doświadczalne,szkolnictwo zawodowe,niemal wszystkie ośrodki oryginalnej polskiej myśli naukowej,technicznej.medycznej,rolniczej nie wspomnę o innych branżach.To wszystko stało się w ramach tzw.wyrównywania poziomów gospodarczych Polski i UE.W dziedzinie nauki szkolnictwa wyższego dla Eurolandu przewiduje się tylko 5 wyższych uczelni(na podst.biuletynu informującego AGH w Krakowie z kwietnia 2003 roku. Towarzysze z SLD i UP z Aleksandrem Kwaśniewskim na czele oraz liberałowie spod znaku Unii Wolności obecnie PO czy partii demokratycznych oszukali naród w referendum.W/g ich zapewnień UE miła być organizacją wspólnotową niezależnych państw.A tymczasem widzimy wyrażnie,że dzisiejsza UE zmierza do stworzenia super państwa z własną konstytucją,wspólną walutą i prezydentem.Jednym ministrem spraw zagranicznych i wspólną armią.Zgodnie z zapisami Traktatu Akcesyjnego Polska musi przyjąć euro w terminie ustalonym przez rząd i parlament RP,co w praktyce oznacza koniec jej suwerennego i samodzielnego bytu państwowego-prawdziwa władza należy zawsze do tych,którzy kontrolują obieg pieniądza.Staliśmy się dla UE tylko rynkiem w zbytu w zamian nie dostaliśmy nic, wręcz dokładamy do interesu!!! Pytam co tu jest grane, dokąd tak będzie kto pozwala nas tak traktować.A w końcu kto tu ma korzyści.Jeśli to zbilansujemy to mamy nieodwracalną stratę.

00

doktór ~doktór (Gość)03.04.2012 16:36

"Normalny" napisał(a):
Unia Europejska odebrała nam wiele więcej

Jasne, że więcej. Kto przypuszcza, że w imieniu koncernów farmaceutycznych sięgnie po naszą krwawicę...
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,11463800,Krew_od_honorowych_krwiodawcow_dla_koncernow_farmaceutycznych_.html

00

Ania P ~Ania P (Gość)03.04.2012 20:05

Uczyła mnie na WSH zarzadzania projektami. Sala zawsze pełna. Skromna, madra absolutnie pozytywnie zakrecona.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat