Zarówka bez mała kosztuje tyle co twoje dzwonki do administracji,musisz się liczyc z kosztami czynszu,bo zafundowali nam cenę marnego opału700 zł za tonę, mam swój domek,znam ból utrzymania i koszty z nim związane.pozdrawiam
Pania Marte to bym wyrzucila na ulice!!!!
duzo ludzi chcialoby mieszkanie chociazby na broniewskiego! a ona odmowila!!!!!!! kpiny!!!!!!!! skoro nie chciala tam mieszkac zawsze to nie bylo problemu przyjac i szukac zamiany!!!!!! oczywiscie na lepsze i niech placi za to!!!!!!!!!!!!!!!!
DO OLI
czy dla ciebie centralne ogrzewanie nie jest czyms dobrym w tych czasach???? to jest ulga!!!!!!!!!! moze dla ciebie porzadek dzienny ale zapraszam do mnie!!!!!!!!!!! jak napale w piecu to w domu mam 27 stopni kiedy rano sie budze jest 15 co ty na to???????? ty pewnie się grzejesz stala temperaturka i wywalasz glupoty na forum!!!!!!!!!!!
a poza tym moze i nie najlepsze towarzystwo mieszka na Broniewskiego ale jest troche rodzin normalnych!!!!!!!!!! nie pijacych!!!!!! czystych!!!!!!!!!!!
Pani Marta pfffffff pani ha ha ha.ona to niech sie nie rzuca bo ludzie od wczesniejszych lat czekaja na mieszkania i tez nie maja. a do mamusi na wyzwolenia niech idzie przeczekac skoro ma tragiczne warunki
śmiać mi się chce jak czytam tutaj niektóre wypowiedzi!
Ciekawa jestem jak byście się poczuli gdybyście byli na m-cu Marty!Łatwo jest mówić temu co ma wszystko podane jak na talerzu!Chyba nie każdy zarabia po 5000 zł i jest go stać na mieszkanie-własne!Poprostu wstyd mi za TAKICH jak wy-WIELCY PIOTRKOWIANIE!Najlepiej jest dokopać leżacemu!Znieczulica!Zastanawia mnie gdzie wy byście szukali pomocy w takiej sytuacji!
A co do prezydenta to zanim on do mnie łaskawie przemówił,ja spytałam "do której telewizji mam się zgłosić?do jakiego programu?"Widocznie poskutkowało!
Ludzie!Zastanówcie się!Bycie biednym to nie grzech,urzędnicy mają ciepłe posadki,pensje nie małe i dodatkowo tzw.znajomości i koneksje-wszystko załatwiają sobie i swoim rodzinom a już przeciętny mieszkaniec Piotrkowa nie liczy się wogóle!
Żal mi was a w szczególności tego..... co się tu do mnie zwraca i uważa że centralne ogrzewanie które jest oferowane łaskawie Marcie jest czymś WYJĄTKOWYM!Normalnie jak manna z nieba!
ZANIM COŚ NAPISZESZ POMYŚL 100 RAZY
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!