metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bab ~bab (Gość)02.02.2010 23:41

Zarówka bez mała kosztuje tyle co twoje dzwonki do administracji,musisz się liczyc z kosztami czynszu,bo zafundowali nam cenę marnego opału700 zł za tonę, mam swój domek,znam ból utrzymania i koszty z nim związane.pozdrawiam

00

ikmk ~ikmk (Gość)02.02.2010 23:49

Pania Marte to bym wyrzucila na ulice!!!!
duzo ludzi chcialoby mieszkanie chociazby na broniewskiego! a ona odmowila!!!!!!! kpiny!!!!!!!! skoro nie chciala tam mieszkac zawsze to nie bylo problemu przyjac i szukac zamiany!!!!!! oczywiscie na lepsze i niech placi za to!!!!!!!!!!!!!!!!
DO OLI
czy dla ciebie centralne ogrzewanie nie jest czyms dobrym w tych czasach???? to jest ulga!!!!!!!!!! moze dla ciebie porzadek dzienny ale zapraszam do mnie!!!!!!!!!!! jak napale w piecu to w domu mam 27 stopni kiedy rano sie budze jest 15 co ty na to???????? ty pewnie się grzejesz stala temperaturka i wywalasz glupoty na forum!!!!!!!!!!!
a poza tym moze i nie najlepsze towarzystwo mieszka na Broniewskiego ale jest troche rodzin normalnych!!!!!!!!!! nie pijacych!!!!!! czystych!!!!!!!!!!!

00

marek ~marek (Gość)03.02.2010 00:32

nie rozumiem idei płacenia czynszów i składek emerytalnych

00

ojjojj ~ojjojj (Gość)03.02.2010 16:01

Pani Marta pfffffff pani ha ha ha.ona to niech sie nie rzuca bo ludzie od wczesniejszych lat czekaja na mieszkania i tez nie maja. a do mamusi na wyzwolenia niech idzie przeczekac skoro ma tragiczne warunki

00

Ola ~Ola (Gość)03.02.2010 18:57

śmiać mi się chce jak czytam tutaj niektóre wypowiedzi!
Ciekawa jestem jak byście się poczuli gdybyście byli na m-cu Marty!Łatwo jest mówić temu co ma wszystko podane jak na talerzu!Chyba nie każdy zarabia po 5000 zł i jest go stać na mieszkanie-własne!Poprostu wstyd mi za TAKICH jak wy-WIELCY PIOTRKOWIANIE!Najlepiej jest dokopać leżacemu!Znieczulica!Zastanawia mnie gdzie wy byście szukali pomocy w takiej sytuacji!
A co do prezydenta to zanim on do mnie łaskawie przemówił,ja spytałam "do której telewizji mam się zgłosić?do jakiego programu?"Widocznie poskutkowało!
Ludzie!Zastanówcie się!Bycie biednym to nie grzech,urzędnicy mają ciepłe posadki,pensje nie małe i dodatkowo tzw.znajomości i koneksje-wszystko załatwiają sobie i swoim rodzinom a już przeciętny mieszkaniec Piotrkowa nie liczy się wogóle!
Żal mi was a w szczególności tego..... co się tu do mnie zwraca i uważa że centralne ogrzewanie które jest oferowane łaskawie Marcie jest czymś WYJĄTKOWYM!Normalnie jak manna z nieba!
ZANIM COŚ NAPISZESZ POMYŚL 100 RAZY

00

ITI ~ITI (Gość)07.03.2010 22:47

popieram Olę - święta prawda !

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat