metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Na zdjęciu widać kto protestuje ~Na zdjęciu widać kto protestuje (Gość)11.01.2012 16:39

obecny zarząd i kilka osób to raczej za mało żeby zrobić zrzutkę.A p.Prezes DD nie mylić z pewną częścią ciała jak tak kocha ten klub ,którym tak żle zarządzał może by umorzył dług który sam sobie zrobił?

00

Lopez ~Lopez (Gość)11.01.2012 18:01

Dzisiaj w Polsce bardzo dużo klubów ma podobną sytuację co Concordia a w naszym mieście z tego tytułu wielkie "halo".Przykład pierwszy z brzegu ŁKS, czy ktoś robi zarzut temu czy poprzedniemu zarządowi z tego tytułu? Gra w 3,2 czy 1 lidze kosztuje. Czy wiecie jakie jest zadłużenie klubu Piotrcovia w tym dla zawodniczek? A może by ktoś spytał? Dziś słyszałem że jak ktoś kupi karnet na Piotrkowianina to ma darmowe przejazdy MZK które to MZK jest dofinansowane z kasy miasta. Jeżeli to prawda to jest skandal.Czepiacie się Concordi że ma długi a kto dziś ich nie ma? A co miasto ich nie ma,.. ma,ma i to bardzo dużo i ja będę poniekad je spłacała. Czy to zadłużenie miasta zrobiłam ja albo wy internauci? Jak czytam te wypociny pana Berii czy pani Eli o tych co chcą przejąc władzę i rządzić to zgłupialam do reszty, bo raz czytam że to bogacze a dzis że to Concordia, istny cyrk.

00

Lopez ~Lopez (Gość)11.01.2012 18:13

Do" zawodnik"- To że klub zbył logo, sztandary,to normalka. w extraklasie Polonia, Legia, Wisła, Lech czy Cracovia są zadłużone po uszy u swoich prezesów na kwoty od 100ml do 250ml i co w tym dziwnego

00

Dżikret ~Dżikret (Gość)11.01.2012 18:27

dajta im zagrać noo :(

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.01.2012 18:32

"Pikus" napisał(a):
A tak na marginesie, daje się wykorzystywać za dyrektorską pensję, jak panienka spod latarni.

Co chcesz - w końcu ma gromadę dzieciaków do wykarmienia. Myślisz, że ktoś inny by go zatrudnił za taką kasę?

00

Lopez zadłużenie miasta jest wspólne ~Lopez zadłużenie miasta jest wspólne (Gość)11.01.2012 19:09

twoje i moje bo korzystamy z dobrodziejstw w mieście.Pewnie spytasz jakich?A takich jak odnowione ulice, szkoły wraz z obsadą ludzi tam pracujących, z urzędów.Ktoś miasto musi sprzątać, za oświetlenie miasta itd mieszkasz w tym mieście czy nie? Nic nie ma za darmo , nie wiesz tego to przykro.Rządzić miastem nie jest łatwo ale opluwać wszystkich zwłaszcza w internecie tak.Pozdrawiam

00

Buahahaha ~Buahahaha (Gość)11.01.2012 19:22

Zadłużenie miasta jest wspólne?Jeśli nie potrafisz,nie pchaj się na afisz.Jak ktoś nie umie rządzić,to niech idzie bełty pod sklepem siorbać.Nikt nie musi być radnym,ani prezydentem miasta.Nie ma,że "nie da się",a co mnie to obchodzi?Ma się dać i już,a jak nie potrafisz,ustąp miejsca innym.Krótka piłka.

00

Lopez ~Lopez (Gość)11.01.2012 19:26

Ja nikogo nie opluwam, ale mam dobrą pamięć i pamiętam wydane według mnie na marne, pieniądze na murek , projekt bibloteki,halę balonową od radnego czy próbę odnowienia starej oczyszczalni za cenę nowoczesniej

00

bartPan ~bartPan (Gość)11.01.2012 20:16

Proponuję kościół na płycie boiska! Panie Boże widzisz i nie grzmisz!!!!!

00

zet ~zet (Gość)11.01.2012 20:18

NO dobra , to teraz stadion zgnije niuzywany??

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat