Witam
Dzięki urzędnikom i ich klakierom stracimy klub. Mój syn trenuje/trenował w Concordii, lecz już mnie to coraz bardziej denerwuje te gierki. O ile starałem się ni oceniać Dyrektora OSIR to teraz stwierdzam że to zwykły karierowicz i klakier władzy, szkoda słów. Myślę, że piotrkowianie na koniec kadencji podsumują działania obecnej władzy. Najlepiej niech p.prezydent wybuduje w tym miejscu kościół lub market.
Ile dzięki likwidacji tego klubu będzie obiadów dla biednych dzieci w szkołach, wyprawek?
DOBRZE ŻE TYSONA NIE WYRZUCIŁ.BO KTO BY UŻYTKOWAŁ STADION. TYLKO ŻE TYSON NIE MA KASY. OJ TAM, OJ TAM.
To może pani radna Katarzyna Gletkier jako pierwsza wyłoży kasę(z diety radnego) na pokrycie zobowiązań klubowych, a drugi p.Tomasz Sokalski. No w końcu ... kobiety mają pierwszeństwo, prawda ?
Nie rozumiem jak to mozliwe,że P.Darek Dz. jest wlaścicielem sztandaru, nazwy klubu i teraz jeszcze oswietlenia. Jutro okaże się ,że i płyty boiska i trybun. Moja rada jest nastepujaca: Odsuńmy od dyskusji P.Darka, niech do Dyrektora OSIR-u I Wiceprezydenta Kacperka przyjdzie P.Zielonka i z pewnoscią się dogadają, bo jakiejkolwiek złej intencji do załatwienia tej sprawy ze strony Urzedu NIE WIDZĘ.Sposób załatwiania sprawy poprzez wiece i populistyczne transparenty niczego nie załatwi. Tutaj potrzeba więcej logiki i zdrowego rozsądku.Działania Urzedu widać,że opieraja sie na literze prawa, a nie na tym kto głośniej krzyczy.SPOKOJNIE I RZECZOWO MILI PAŃSTWA
Piotrkowska odmiana żałoby po Kim Don Ilu. Działacze, radni, rodzice trenującej młodzieży, fanatyczni kibice, wszyscy oni wprost nie utuleni w żalu po klubie. Wielki płacz i rozpacz. Tylko jak trzeba zabrać 7t zł to nikogo nie ma.
propozycja - zamiast na tacę dać na Concordię.Kościół i tak zbudują,
tą dotacje zabierze komornik. Czy miasto ma spłacać długi klubu ?Jak to możliwe że przez tyle lat prezes concordii dostawał duże pieniądze od miasta i od sponsorów i zadłużył klub na 700 czy 800 tysięcy złotych.A co ważne pieniądze swoje niby pożyczał klubowi.Gdzie był stary zarząd i na co liczyli członkowie tego zarządu wiedząc że długi klubu coraz większe a prezes ten sam.Jak prezes był do d.e trzeba było go zwolnić.Dziś winnego brak i robi się wode ludziom z mózgu że to wina prezydenta.Czy P.Prezydent zadłużył klub.Czy my mieszkańcy których piłka nożna mało obchodi mamy spłacać długi kogoś kto tak sprytnie pieniędzmi rządził.A ten nowy zarząd co chce osiągnąć.Czy w ogóle ten zarząd ma coś do powiedzenia czy ktoś dalej z drugiego siedzenia rządzi??????Jest wiele pytań i wygląda to bardzo nie ciekawie.Najlepiej robić banery, plakaty szkalujące p. Prezydenta Takie jak widać na zdjęciu to że niszczy conkordię lub kupuje auta a mógłby obiadki dla biednych dzieci Robią to między innymi te same osoby które wyprowadzili concordię na manowce.I chcieliby tak rządzić miastem nawołując ludzi do referendum np;Dziękuję tym panom za takie rządy.Czas żeby ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia.Dziwię się tym radnym którzy udają że nie wiedzą o co chodzi i wprowadzają celowo ludzi w błąd pokazując swoje twarze pod tymi banerami.Czysty populizm ale i tacy bywają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!