metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
filozof ~filozof (Gość)11.01.2012 11:59

brawo klet, brawo......

00

lukch ~lukch (Gość)11.01.2012 12:14

Kibice Concordii ... zrzuta 100 osób po 70 zł i macie stadion, taki problem? Po murach o miłości nad życie, tradycji i innych bzdetach potraficie bazgrać i na spray nie szkoda, tak?

00

Krytyk ~Krytyk (Gość)11.01.2012 12:33

No moi drodzy państwo już chyba wiem gdzie powstanie kolejny hipermarket lub galeria handlowa...

00

BLEKI BLEKIranga11.01.2012 12:38

dobrze kombinuje Heinzel: najpierw wykopać Concordię a później założyć swój własny klubik. Tak działa Polska piłka nożna, po trupach do "celu" tylko nie do bramki

00

Pikuś ~Pikuś (Gość)11.01.2012 12:40

Słuchając wielu wypowiedzi tego "dyrektora", nie podejrzewam go o przeczytanie (nie mówiąc już o znajomości) ustawy o finansach publicznych. A tak na marginesie, daje się wykorzystywać za dyrektorską pensję, jak panienka spod latarni.

00

były gracz ooo ~były gracz ooo (Gość)11.01.2012 13:13

concordia dostawała wystarczająco dużo pieniędzy na utrzymanie klubu, a że ich nie potrafiła odpowiednio wykorzystać to inna sprawa! ile było afer gdzie podobno piłkarze mieli dostawać kasę bo taka była z urzędu wypłacana a nie dostawali nawet złotówki! i kto ma te pieniądze?? bo na konto concordii były przelewane..sam tam grałem wiele lat i wiem jak jest! złodziejstwo i tyle! a teraz jakieś manifesty żeby ten klub ratować, ludzie dajcie spokój albo jak ktoś wcześniej mówił sami się złóżcie i oddajce dług za swój ukochany klub

00

teraz za ciosem ~teraz za ciosem (Gość)11.01.2012 13:16

Jeśli są konsekwentni to teraz powinny zadać cios Piotrcovii (piłkarki ręczne). One też wiszą OSiR. Z tego co pamiętam ich zadłużenie wobec tej instytucji jest dwukrotnie większe niż Concordii.

00

xxx ~xxx (Gość)11.01.2012 13:22

W Concordii grało kilku zawodników słynących silnym uderzeniem tak jak chociażby świętej pamięci Andrzej Lęk. Przed jego strzałami bramkarze aż drżeli, mokro mieli w porach, a niektórzy wręcz uciekali z bramki. Teraz przydałby się taki strzał w d... urzędnikom.

00

kuba rozjewódzki ~kuba rozjewódzki (Gość)11.01.2012 13:32

Nie narzekajcie. Jak grała Concordia kiedy była w II lidze a jak gra teraz wszyscy wiedzą. Czy mieszkańcy z podatków mają sponsorować klub darmozjadów? Dosyć tych niby-prezesów krzykaczy!

00

logo ~logo (Gość)11.01.2012 13:57

Teraz dopiero zrozumiałem. Pan Dzwonnik wykupując logo i sztandar klubu po prostu przechytrzył i wyprzedził intencje szachistów z Pasażu. Otóż związał im ręce. A no jak?
W tym przypadku nie uda się im zlikwidować klubu i w zamian jego powołać nowego tworu. To tak pokrótce.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat