metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pkp ~pkp (Gość)11.01.2012 10:41

i tak to chlopcy z Moszczenicy pod wodzą belfra z TPSu rozwalają piotrkowski klub....a wszystko tylko i wyłacznie dlatego , że były prezes klubu nie przywitał odpowiednio aktualnego prezia parę lat temu na stadionie...

00

DAj mi PISTOLET ~DAj mi PISTOLET (Gość)11.01.2012 10:43

twój czas już się skończył. Przesadziłeś teraz, myślę że Referendum teraz ruszy.

00

filozof ~filozof (Gość)11.01.2012 10:46

Biedny ten Heinzel najpierw mu Chojniak kazał kupić halę balonową od radnego a teraz mu kazał rozwiązać umowę z klubem

00

Tartu Tarturanga11.01.2012 10:58

Wszystko zniszczą w tym mieście. A może zaorają i nowy markeci zbudują ??? Już wąskotorówkę zniszczyli !!!

00

Kibic ~Kibic (Gość)11.01.2012 11:08

Może najpierw niech zmieni się Zarząd, potem niech drużyna wreszcie zacznie wygrywac - czwartoligowy darmozjad - pieniądze wyrzucane w błoto.

00

śmiechu warte ~śmiechu warte (Gość)11.01.2012 11:10

No to pokazali. Panowie rządzący już Wam brak pomysłu na uwalenie Concordii. Przestaliście kontrolować swoje ruchu. Widzę trzepaczkę i strach w oczach. Powinniście iść do dobrego psychologa, by pomógł Wam dojść do równowagi psychicznej i poprawił Wam morale oraz samopoczucie.

00

sklave ~sklave (Gość)11.01.2012 11:24

Polecam te dwa filmiki do przejrzenia

I wszystko już jasne.
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia

00

gdzie tu dobra wola ~gdzie tu dobra wola (Gość)11.01.2012 11:34

Mój wujek w pewnym momencie wisiał 10 tysięcy w TBS i się dogadał. Swój dług od dwóch lat spłaca po 200 złoty i jest wszystko ok. On jest zadowolony, bo ma gdzie mieszkać. TBS też jest zadowolone bo dłużnik zaczął powoli, ale systematycznie spłacać zadłużenie. I tu jest dobra wola.

00

klet ~klet (Gość)11.01.2012 11:40

"sklave" napisał(a):
Polecam te dwa filmiki do przejrzenia

I wszystko już jasne.
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia

Hahahhahahahahhaha HIT internetu ludzie zgrywajcie to na dyski twarde będzie jak ulał do anty kampanii przed wyborami. Mistrz Kina Niemego i to najlepiej widać w działaniu :D

00

zły ruch ~zły ruch (Gość)11.01.2012 11:45

Panowie dobry pokerzysta nie zdradza swoich ruchów i ma zimną twarz. Wy już dawno zaczęliście wyrzucać swoje asy i jokery, a twarz macie purpurową. To świadczy o zbliżającej porażce.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat