Na Dziemdziorę narzekamy ( narzekaliśmy ), na Błaszczyńskiego narzekaliśmy ( i narzekamy obecnie, bo zrobił wielki come back )
Kto by nie dostał tego tytułu, to i tak każdy jest fe.
Bardzo dobry głos w tej dyskusji. To po prostu jest chore!!!!!!!!!!!
Grunt to rodzinka!!!
Popierwm, słuszna racja. Może ten "łolama", na tej emeryturce, weźmie się troszkę za naukę i odrobi zaległości.
No przecież żartowałem. Ale sam przyznasz, że wykształcenie i miejsce zamieszkania masz podobne. ;)
Ja mam jeszcze 1 sprawę dla społecznika
Zarządzenie nr 33 Prezydenta Miasta Piotrkowa Trybunalskiego
z dn. 21.01.2001 r. w sprawie przyznania stypendiów sportowych.
Na mocy uchwały RM nr LVII/934/10 p. Prezydent przyznał stypendium m.in. piłkarce ręcznej, która nie zagrała ani minuty w ubiegłym półroczu, nie gra zresztą do teraz.
Stypendia przyznaje się podobno za wysokie wyniki sportowe. Ciekawe jak był uzasadniony wniosek składany za to półrocze.
Ponadto w uchwale RM czytamy
§ 4. 1. Stypendysta zobowiązany jest do uczestnictwa we współzawodnictwie sportowym przez cały czas
pobierania stypendium. Stypendysta oraz klub wnioskujący zobowiązany jest także do informowania organu
przyznającego stypendium o wszelkich okolicznościach mających wpływ na prawo pobierania stypendium
w szczególności o:
1) zmianie barw klubowych,
2) utracie zdolności do uprawiania sportu,
3) zawieszeniu w prawach zawodnika.
Kolejny przykład arogancji władzy i naginania prawa
Widzę, że jestem namierzany.
Tylko w czasie kampanii wyborczej. Ale tylko w słowach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!