metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
OBSERWATOR ~OBSERWATOR (Gość)28.02.2011 19:23

TEN ALAMA TO GOŚĆ JAKICH MAŁO...

00

Cami ~Cami (Gość)28.02.2011 19:57

Na Dziemdziorę narzekamy ( narzekaliśmy ), na Błaszczyńskiego narzekaliśmy ( i narzekamy obecnie, bo zrobił wielki come back )
Kto by nie dostał tego tytułu, to i tak każdy jest fe.

00

Janek W. ~Janek W. (Gość)28.02.2011 20:41

Pewnie siostrzeniec Mariana dr Winiak też głosował na wuja...

00

józek z koziej wólki ~józek z koziej wólki (Gość)28.02.2011 21:12

"zenek" napisał(a):
LUDZIE! Przecież musieliby chyba unieważnić wszystkie uchwały w sprawie wyborów przewodniczących w całej Polsce w tym wybór Jana Dziemdziory. Tu chodzi o to, aby taki radny nie głosował za uchwałę dot. np działki, którą chce kupić jego firma czy jest zainteresowany materialnie. A nie w sprawie głosowania za swoim wyborem.
Chore! Radni nie mają się czym zajmować, są poważniejsze sprawy i wałki a nie takie pierdoły. Szkoda czasu i pieniędzy na takie CUŚ!

Bardzo dobry głos w tej dyskusji. To po prostu jest chore!!!!!!!!!!!

00

dzidek ~dzidek (Gość)28.02.2011 21:16

"Janek-W." napisał(a):
Pewnie siostrzeniec Mariana dr Winiak też głosował na wuja..

Grunt to rodzinka!!!

00

agaa ~agaa (Gość)28.02.2011 21:45

Cytuję:
Jakby ten, co to napisał, miał choć trochę oleju w "łepetynce", to by tak nie napisał. Za książki i uczyć się nieuki prawnicze.

Popierwm, słuszna racja. Może ten "łolama", na tej emeryturce, weźmie się troszkę za naukę i odrobi zaległości.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga28.02.2011 21:57

"Aman" napisał(a):
Kurcze zapomniałem wklepać mordkę ;-) i już jakieś insynuacje. Tekst też był plagiatem z Kingsajz. Kurcze ale się wplątałem i jeszcze muszę się tłumaczyć.

No przecież żartowałem. Ale sam przyznasz, że wykształcenie i miejsce zamieszkania masz podobne. ;)

00

też_z_Piotrkowa ~też_z_Piotrkowa (Gość)28.02.2011 22:21

Ja mam jeszcze 1 sprawę dla społecznika
Zarządzenie nr 33 Prezydenta Miasta Piotrkowa Trybunalskiego
z dn. 21.01.2001 r. w sprawie przyznania stypendiów sportowych.
Na mocy uchwały RM nr LVII/934/10 p. Prezydent przyznał stypendium m.in. piłkarce ręcznej, która nie zagrała ani minuty w ubiegłym półroczu, nie gra zresztą do teraz.
Stypendia przyznaje się podobno za wysokie wyniki sportowe. Ciekawe jak był uzasadniony wniosek składany za to półrocze.
Ponadto w uchwale RM czytamy
§ 4. 1. Stypendysta zobowiązany jest do uczestnictwa we współzawodnictwie sportowym przez cały czas
pobierania stypendium. Stypendysta oraz klub wnioskujący zobowiązany jest także do informowania organu
przyznającego stypendium o wszelkich okolicznościach mających wpływ na prawo pobierania stypendium
w szczególności o:
1) zmianie barw klubowych,
2) utracie zdolności do uprawiania sportu,
3) zawieszeniu w prawach zawodnika.
Kolejny przykład arogancji władzy i naginania prawa

00

Aman Amanranga28.02.2011 23:48

"Piotrkowianin" napisał(a):
No przecież żartowałem. Ale sam przyznasz, że wykształcenie i miejsce zamieszkania masz podobne. ;)

Widzę, że jestem namierzany.

00

Aman Amanranga28.02.2011 23:50

"jaki" napisał(a):
któremu z tych RADNYCH zalezy na dobru mieszkańców i wyborców

Tylko w czasie kampanii wyborczej. Ale tylko w słowach.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat