na ul. Mickiewicza napewno nie odśnieżała firma "ROKA".... to byli pracownicy interwencyjni i bez napisów na koszulkach...
Musisz bardzo długo spać. Ja wychodząc o 6.30 jeszcze ich nie widziałem jak sprzątają a chłopaków z poprzedniej firmy jak najbardziej.
Jeżeli odliczyliby mi to od czynszu, to czemu nie.
Dlaczego droga 91 do skrzyzowania z ulica moryca jest czarna a za skrzyzowaniem jest biala?? Odpowiedz prosta do moryca zajmuje sie droga radomsko a za poryca piotrkow Dlaczego Peuk nie sypie soli czyzby pozbyli sie zapasow czy oszczedzaja zeby na 5 kolejnych zim starczylo??
No tak jak wydadzą teraz kasę na sól to z czego będą mieli "premie" na koniec roku
To może w czynie społecznym odśnieżycie i przed moim domem bo ja nie mam czasu?
Piotrków tradycyjnie biały w zimę. Nawet mnie to nie dziwi, przyzwyczaiłem się przez lata.
A mi wczoraj operator spycharki wepchnął cały śnieg z ulicy na podjazd pod bramę, godzinę mi zajęło żeby się odkopać. Zadzwoniłem w tej sprawie do MZDiK i pani z sekretariatu poinformowała mnie, że: "nikomu z tej ulicy nie przeszkadza tylko panu" i "nie wiem czy dyspozytor ma kontakt tel. z tym kierowcą". Piotrkowsko/urzędnicza spychologia stosowana, ręce opadają.
Może wielce szanowny Urząd Miasta przyjrzał się umowie z firmą PEUK???? Jeżdżę duzo i nigdzie nie ma tak nieprzejezdnych ulic jak tu. Jedna wielka porazka!!!
No trochę obiektywizmu i racjonalizmu. To nie Lazurowe Wybrzeże choć i u nich napadało i tam dopiero mają sensację.
Mamy zimę, chcę lata to se polecę na tydzień pod palmy.
Ludzie, narzekacie a już z za komputera to najłatwiej. Od lat te same narzekania czy to w Piotrkowie czy w każdym innym mieście. Gonię za groszem na taksówce kręcąc się po mieście. Da się jeździć, no nie róbcie dramatu. I widzę ile ludzi zaiwania z łopatami i ile i którędy ciężki sprzęt jeździ. Śpicie a ja jadę z klijentem i wiem że zapieprzają te ekipy od godz. 2.00 w nocy. Idealnie nikt na świecie nam tego śniegu nie uprzątnie, to fizycznie nie możliwe. Czy czasem za tymi krytycznymi wpisami nie kryją się pracownicy firmy, która na 2012 rok nie wygrała przetargu na oczyszczanie miasta i zwykła zazdrość typowo polska?.
Ochłonijcie, jeszcze trochę i po śniegu będzie a potem wiosna. Też będziecie narzekać, że za mało zielona wiosna, eh.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!