metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
koliber ~koliber (Gość)09.02.2012 18:29

"" napisał(a):
W ubiegłym roku te same media podały tabelę z zarobkami nauczycieli. Pracuję w szkole drugi rok i jakoś nie mogę odnaleźć w tej tabeli swoich zarobków. Może mam omamy, ale nie widzę nigdzie 1300 zł. A tyle dostaję.

Wy nadajecie się tylko do narzekania, że ciągle mało. Który z was kiedykolwiek wystawił paragon za udzielenie korepetycji? Oszukujecie państwo na legalu, a w szkole udajecie bardzo prawych.

00

! ~! (Gość)09.02.2012 18:55

"koliber" napisał(a):
Wy nadajecie się tylko do narzekania, że ciągle mało. Który z was kiedykolwiek wystawił paragon za udzielenie korepetycji? Oszukujecie państwo na legalu, a w szkole udajecie bardzo prawych.
cytat

Jasne. Młodzież aż się rwie do korepetycji z w-fu.
Skoro tak cudownie jest to może zostać nauczycielem i też mieć Eldorado?!!!

00

Do uczennicy! ~Do uczennicy! (Gość)09.02.2012 18:59

"uczennica" napisał(a):
~uczennica (Gość)
2 godziny temu, 17:20
nauczycielom to się chyba w główkach przewraca.a to wakację a to ferie po parę godzinek w tygodniu obiadki za darmo i jeszcze jakieś 13 i 14stki im się marzą.paranoja
Weź się ,,uczennico'' do nauki, bo z ortografią to kiepsko! Wagary za często?

00

uczennica ~uczennica (Gość)09.02.2012 19:13

~Do uczennicy! (Gość a co prawda w oczy kole?

00

~ (Gość)09.02.2012 20:03

"uczennica" napisał(a):
~uczennica (Gość)
41 minut temu, 19:13
~Do uczennicy! (Gość a co prawda w oczy kole?

Raczej nie! Bogu dzięki nie jestem nauczycielem i nigdy nie zostanę.

00

kkoliber ~kkoliber (Gość)09.02.2012 20:08

"" napisał(a):
Skoro tak cudownie jest to może zostać nauczycielem i też mieć Eldorado?!!!

Skoro jest tak źle, to po co być nauczycielem i wiecznie narzekać.

00

Iza ~Iza (Gość)09.02.2012 21:19

W Piotrkowskiej radzie miasta na 23 radnych zasiada 5 nauczycieli i 5 lekarzy. Poza tym prezydent też jest nauczycielem.

00

karaluch ~karaluch (Gość)09.02.2012 21:26

Ojojoj... W tekście zapomnieli jeszcze dodać, że to wszystko wina "złej komuny". Ci wredni podstępni "komuniści" ubzdurali sobie, że wybudują tysiąc szkół na tysiąclecie państwa polskiego. I psia jego mać, wybudowali! To był jawny i przemyślany sabotaż, aby osłabić III RP! Teraz władza ledwo wiążąca koniec z końcem musi te tysiąc nadprogramowych szkół zlikwidować, a to jak wiadomo rodzi protesty społeczne (likwidacja miejsc pracy)... A fe, a fe, zła komuna, brzydka, a fe!
Czy nasi urzędnicy mogliby ujawnić, ile konkretnie pieniędzy jest przeznaczane na pensje dla księży i katechetów, którzy po dwie godziny tygodniowo indoktrynują uczniów poczynając od pierwszej klasy szkoły podstawowej na klasach maturalnych kończąc? Czy to może ścisła tajemnica? Bardzo mnie to interesuje, wziąwszy pod uwagę stopniowe okrawanie czasu na nauki przyrodnicze...

00

gość ~gość (Gość)09.02.2012 21:26

Mam prośbę, nie "wkładajcie" wszystkich do jednego garnka. I nie piszcie o wakacjach, feriach. Nie wszyscy nauczyciele to "korepetycyjni dorabiacze". Są wśród nich tacy, którzy dlatego, że są nauczycielami z powołania wstydzą się za innych. I znam takich, którzy w wakacje sami organizują coś dzieciakom za darmochę. Na szczęście mamy jeszcze cudownych belfrów o których się nie zapomina.

00

Fotki Fotkiranga09.02.2012 22:04

Sprzedać "ojszczymurek" z zyskiem-odzyskac milon...i pieniążki na remont już są...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat