A ja mam taka propozycje
Odpowiedzialnego za stan dróg w Piotrkowie rozpędzić rowerem do 40 albo wiecej i puscic na kreta. Jak wyjdzie z zyciem z tej przejażdżki to moze wyniesie konsekwencje ze swoich obrazen i wezmie sie za robote i zamiast siedziec za biurkiem ruszy w teren
pamiętam, były zapowiedzi, że droga będzie przebudowywana, zresztą tak jak Rolnicza.Planowano w harmonogramie publikowanym na piotrkow.pl jej cząstkową naprawę w czerwcu, dajcie znać czy jest postęp - bo jutro czerwiec się kończy. Z tego co czytałam w przyszłym roku mają obie ulice iść do przebudowy. Nareszcie! Mieszkańcom życzę wytrwałości. Mam też taki problem w innej mieszkając w innej gminie. pozdrawiam
Miśka
Nie przeżyje... nie ma takiej opcji...
na Krętej w obecnym stanie technicznym powinien być zakaz ruchu - tam jest masakra, ale co się dziwić, kilka tygodni temu był przeprowadzony remont ulicy Poleśnej, a już pojawiły się dziury - nic tylko pozazdrościć takich ekip (albo tych co dostają zlecania od miasta na remonty cząśtkowe)
http://www.mzdik.piotrkow.pl/utrudnienia.htm
Bardzo dobry pomysł. Skoro prośby nie dochodzą do tych tępych głów, to trzeba sięgnąć po inne środki. A co do ulic jeszcze, pytanie takie: czy ktokolwiek z tak zwanych "władz" puściłby swoje dziecko przez Rolniczą, od strony Spacerowej do torów? Od tylu lat nie ma tam żadnego chodnika! Tak samo jak na Geodezyjnej od skrzyżowania z Asnyka do Wolborskiej. Po cholere tej lecznicy dla zwierząt ten kawałek trawy i siatki, i tak tam nikt nie sprząta, gruz leży chyba od roku. Czy nie można tego wykupić i poświęcić te 2 metry na chodnik? Przecież tam jest szkoła! Ile dzieciątek samych chodzi, i ucieka na siatkę przed samochodami, bo gdzie indziej???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!