metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)30.09.2010 23:06

"MARKPIO" napisał(a):
Razem z Pane Załogą

Z całą załogą! To gdzie sie odbędzie to wielkie spotkanie w hali OSIR?.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)30.09.2010 23:11

"Figo" napisał(a):
Do MARKPIO :nie zdziwi mnie jak pan Paweł Załoga

A kto prymitywie pisał że Paweł Załoga? Widocznie pajacyku miku fiku masz jakieś wiadomości ,o których prokuratura...oj,,,oj,,,łojj,,,chętnie się dowie.Jeżeli do tego ,miałeś kiedykolwiek problemy z "prawem" -jesteś pajacu ugotowany!
Mogę sobie pozwolić ,,,ty fiku miku,,,,bo mam cię w du...rszlaku i możesz się najwyżej od......chaczyczyć w fiku miku na nocniku...........11Patyku........
P.s. Nie śpij,żonka też. Zobaczycie wspaniałe ...życie.Tego życzę sobie i Tobie też!!!

00

sauron ~sauron (Gość)30.09.2010 23:25

"MARKPIO" napisał(a):
,,ty fiku miku,,,,bo mam cię w du...rszlaku

I doczekaliśmy się wreszcie.Obcy są wśród nas. Ciekawe kiedy nastąpi ostatnie starcie.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)30.09.2010 23:27

Sorry. Muszę przestać. Właśnie usłyszałem w tv.
Jestem wstrząśnięty, nie żyje mój przyjaciel...
http://www.budkasuflera.pl/
http://muzyka.onet.pl/10174,2225015,newsy.html

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)02.10.2010 18:41

Jeżeli piotrkowianie teraz zaprzepaszczą tą szansę dla zrobienia widocznego przełomu w mieście i nie wybiorą Mazura, to zmarnuję wszelkie nadzieje. Nie skorzystać z fachowości, kompetencji i tzw. dojść Mazura, to grzech na długie lata

00

anigav ~anigav (Gość)07.10.2010 22:08

panie Marku w dniu imienin http://www.kakofonia.pl/PL/PLrejs/100lat.wav

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.10.2010 22:13

"jednawodka" napisał(a):
jednawodkaranga
02.10.2010 18:41
Jeżeli piotrkowianie teraz zaprzepaszczą tą szansę dla zrobienia widocznego przełomu w mieście i nie wybiorą Mazura, to zmarnuję wszelkie nadzieje. Nie skorzystać z fachowości, kompetencji i tzw. dojść Mazura, to grzech na długie lata

Popłakałem się . Ze śmiechu!

00

busik ~busik (Gość)09.10.2010 09:37

markpio napisał" popłakałem się ze śmiechu" ale masz poczucie humoru!! nie marnuj się przeciez zawsze i na wszystko wiesz najlepiej tylko troszke ci brak argumentow ale krytykanctwo jest w modzie

00

piter nowy ~piter nowy (Gość)18.10.2010 21:47

Panie Mazur, zastanów się Pan, czy Pan chcesz kaskę jako prezydent miasta Piotrkowa, czy jakiś radny sejmiku, czy radny powiatu. Gdzie w końcu Pan startujesz. Bo jesli Pan ma takie podejście, żeby tylko się załapać, byle kaskę dostawać to przerżniesz Pan wszędzie. Piotrków niechce kogoś kto ma zamiar rządzić w 3 miejscach na raz.
My potrzebujemy normalnego prezydenta.

00

cieciorka cieciorkaranga19.10.2010 18:57

Ja już gdzieś o to pytałam, ale nie doczekałam się odpowiedzi: Czy pan Mazur to również weterynarz, bo ja bym chciała, żeby ktoś wreszcie uleczył nasze schronisko!! Czy ktoś zna jego stanowisko w tej sprawie?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat