Kochani.Wybierzcie mojego szwagra,dobry jest chłop,wypije,zapali,babie przyłoży kiedy trzeba i robotny jest bo trzy kochanki ma.Forsę kocha bardziej niż wszystkich swoich bliskich a lekarzem nie jest. No kto to taki -pytam- no kto?
Chętnie bym zagłosowała na Mazura gdyby nie startował z RIG-u. Znając tych Panów w RIG-u głosuję na Chojniaka. Panie Mazur gdyby Pan startował z PSL, miałby Pan o wiele lepsze szanse. Szkoda,że Pan Mazur wypiął się na PSL. Znowu Chojniak górą. A chcieliśmy kogoś naprawdę innego.
Nie dajmy się nabrać.ŻADNYCH lekarzy ŻADNYCH,powtarzam, bo oni
są od leczenia a nie od polityki.Inaczej będziemy stać w jeszcze dłuższych kolejkach bo Oni będą chodzić dodatkowo "chałturzyć" w polityce.Przykład:były sekretarz - Marian B. i obecny Paweł Sz. A teraz jeszcze ten Mazur.
Spotkanie przypomina ostatnią wieczerzę.Sam smutek i niepewność, na twarzach. Maćkowiak powiada:Jesteśmy spoza układu [/cytat], przecież popierał Matusewicza w poprzedniej kadencji, a w tej jego radni przez 3 lata popierali Choraka . Mnie jest szkoda tylko Marka Mazura, został poświęcony na ołtarzu PSL.
Dziękujemy RiG - owi oraz Panu Mazurowi. Wasz czas się skończył!!!!!!!!!!
Przykro mi, że Pan Mazur zabierze głosy Panu Czapli. Panie Czapla jesteśmy z Panem, ale w tej sytuacji musimy zagłosować na Chojniaka, by przypadkowy pseudo lekarz nie znalazł się na 3 miejscu. Myślę , że Chojniak Powinienz Panem zrobić wspólny komitet, by wygonić , podkreślę to, wszystkich lekarzy z polityki.
Do ptb :zapamientaj nie jesteś anonimowy,a nazywanie {obrażanie} szanowanych obywateli, osoby publiczne jest ścigane z oskarżenia publicznego.Opaniętajcie się!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!