metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lech Ramzes ~Lech Ramzes (Gość)30.09.2010 15:28

Kochani.Wybierzcie mojego szwagra,dobry jest chłop,wypije,zapali,babie przyłoży kiedy trzeba i robotny jest bo trzy kochanki ma.Forsę kocha bardziej niż wszystkich swoich bliskich a lekarzem nie jest. No kto to taki -pytam- no kto?

00

agaa ~agaa (Gość)30.09.2010 15:57

Chętnie bym zagłosowała na Mazura gdyby nie startował z RIG-u. Znając tych Panów w RIG-u głosuję na Chojniaka. Panie Mazur gdyby Pan startował z PSL, miałby Pan o wiele lepsze szanse. Szkoda,że Pan Mazur wypiął się na PSL. Znowu Chojniak górą. A chcieliśmy kogoś naprawdę innego.

00

Lech Ramzes ~Lech Ramzes (Gość)30.09.2010 16:12

Nie dajmy się nabrać.ŻADNYCH lekarzy ŻADNYCH,powtarzam, bo oni
są od leczenia a nie od polityki.Inaczej będziemy stać w jeszcze dłuższych kolejkach bo Oni będą chodzić dodatkowo "chałturzyć" w polityce.Przykład:były sekretarz - Marian B. i obecny Paweł Sz. A teraz jeszcze ten Mazur.

00

sauron ~sauron (Gość)30.09.2010 17:21

Spotkanie przypomina ostatnią wieczerzę.Sam smutek i niepewność, na twarzach. Maćkowiak powiada:Jesteśmy spoza układu [/cytat], przecież popierał Matusewicza w poprzedniej kadencji, a w tej jego radni przez 3 lata popierali Choraka . Mnie jest szkoda tylko Marka Mazura, został poświęcony na ołtarzu PSL.

00

Wyborca ~Wyborca (Gość)30.09.2010 18:59

Dziękujemy RiG - owi oraz Panu Mazurowi. Wasz czas się skończył!!!!!!!!!!

00

Radna ~Radna (Gość)30.09.2010 19:01

Jeśli to jest ten lekarz, to jest to czysty konował jak całe PSL.

00

agaa ~agaa (Gość)30.09.2010 20:10

Przykro mi, że Pan Mazur zabierze głosy Panu Czapli. Panie Czapla jesteśmy z Panem, ale w tej sytuacji musimy zagłosować na Chojniaka, by przypadkowy pseudo lekarz nie znalazł się na 3 miejscu. Myślę , że Chojniak Powinienz Panem zrobić wspólny komitet, by wygonić , podkreślę to, wszystkich lekarzy z polityki.

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)30.09.2010 20:27

Fotka nie ma co!A te spojrzenia.Strach się bać!!!

00

anigav ~anigav (Gość)30.09.2010 21:15

jesli to TEN LEKARZ to ..ciuje

00

krowa ~krowa (Gość)30.09.2010 21:26

Do ptb :zapamientaj nie jesteś anonimowy,a nazywanie {obrażanie} szanowanych obywateli, osoby publiczne jest ścigane z oskarżenia publicznego.Opaniętajcie się!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat