metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
abc ~abc (Gość)15.10.2012 20:16

a takie porządne te ludzie z miasta, a tu proszę. WSTYD!!!!

00

KUPAAA ~KUPAAA (Gość)15.10.2012 23:57

"Gosc" napisał(a):
~Gość (Gość)
11 godzin temu, 12:39
Niech te szambelany co rozkradły kraj w tym Nasz miejski ze świtą oddadzą te podatki co ludzie płacą na Was darmozjady, a później możecie mówić, że są nie prawidłowości.
Dwa śmiać mi się chce jak 3 cieci jeździ za kasę podatników i sobie spisuje dane tj. niczym UBecja za dawnych lat - brawo demokracja ma się dobrze. Bo co k.rwa jakiegoś urzędasa obchodzi to co ja mam na swojej posesji, za którą zapłaciłem z prywatnej kasy, więc jakim prawem wpierdzielają mi się jakieś mendy do mojego "ogródka" ?

Chyba ktoś tu mandacik za sikanie i kupkowanie głębinowe dostał... I Bardzo dobrze! Ja bym Ci 3 dni na oczyszczenie i zasypanie tego dał, a jak nie to 2.000 do zapłaty i firma zrobi to za Ciebie!

10

falandysz ~falandysz (Gość)16.10.2012 14:49

a może służby sprawdzą m.in. Romanówke i okolice Gorzkowic bo przejechać tam latem sobote wieczór się nie da tak daje smrodek ale rodziny po 7 osób raz do roku wywożą po 5 m3 (ciekawe)

00

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga16.10.2012 15:11

"Mariners" napisał(a):

Brak kanalizacji nie zwalnia z obowiązku dbania o środowisko .
Nie jest usprawiedliwione , kary powinny być b. surowe

00

gość ~gość (Gość)18.10.2012 07:44

Najpierw skontrolowałbym ulice Zalesicką ,Świerczowską a w szczególności Przedborską oj tam to się dopiero dzieje !!!!!
Kary powinny być bardzo surowe i dotkliwe to by zaprzestali tego procederu !

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat