metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gość ~Gość (Gość)15.10.2012 12:39

Niech te szambelany co rozkradły kraj w tym Nasz miejski ze świtą oddadzą te podatki co ludzie płacą na Was darmozjady, a później możecie mówić, że są nie prawidłowości.
Dwa śmiać mi się chce jak 3 cieci jeździ za kasę podatników i sobie spisuje dane tj. niczym UBecja za dawnych lat - brawo demokracja ma się dobrze. Bo co k.rwa jakiegoś urzędasa obchodzi to co ja mam na swojej posesji, za którą zapłaciłem z prywatnej kasy, więc jakim prawem wpierdzielają mi się jakieś mendy do mojego "ogródka" ?

00

Doodie ~Doodie (Gość)15.10.2012 15:33

"Gosc" napisał(a):
~Gość (Gość)
3 godziny temu, 12:39
Niech te szambelany co rozkradły kraj w tym Nasz miejski ze świtą oddadzą te podatki co ludzie płacą na Was darmozjady, a później możecie mówić, że są nie prawidłowości.
Dwa śmiać mi się chce jak 3 cieci jeździ za kasę podatników i sobie spisuje dane tj. niczym UBecja za dawnych lat - brawo demokracja ma się dobrze. Bo co k.rwa jakiegoś urzędasa obchodzi to co ja mam na swojej posesji, za którą zapłaciłem z prywatnej kasy, więc jakim prawem wpierdzielają mi się jakieś mendy do mojego "ogródka" ?

Po to człowieku żebyś wód gruntowych swoją bezmyślnością nie paprał i sam swoich szczochów nie pił! Za szambo zrobione ze studni powinieneś grubą karę zapłacić bo trujesz innych korzystających jeszcze ze studni! Ludzie na wsi wybetonowane szamba już mają a ty miastowy sam siebie i innych trujesz!

10

lolek ~lolek (Gość)15.10.2012 15:37

i śmieci wyrzucane do lasu ...też sprawdzać podpisane umowy na wywóz

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)15.10.2012 16:33

"Gosc" napisał(a):

Poniekąd racja, że ingerencja władzy w prywatne tereny jest zbyt duża, ale...

Cytuję:
Na terenie niektórych nieruchomości szambami są studnie wody głębinowej. To może być szczególnie groźne dla środowiska, zdrowia a nawet życia ludzkiego, gdyż są jeszcze rodziny, które korzystają ze studni jako źródła zaopatrzenia w wodę.

... ale dziwię się mocno ludziom, którzy sobie do własnej studni srają. Nigdy niewiadomo, czy ta studnia im kiedyś się jeszcze nie przyda. Dłuższy brak prądu (poważna awaria, kataklizm, wojna itp.) i wody w kranach nie będzie. Poza tym, jak napisano, niektórzy jeszcze czerpią ze studni wodę do picia.

00

CoolMen ~CoolMen (Gość)15.10.2012 18:05

"Gosc" napisał(a):
~Gość (Gość)5 godzin temu, 12:39Niech te szambelany co rozkradły kraj w tym Nasz miejski ze świtą oddadzą te podatki co ludzie płacą na Was darmozjady, a później możecie mówić, że są nie prawidłowości.

Tobie człowieku pomyliła się demokracja z sobiepaństwem i anarchią. Uważasz, że możesz bezkarnie szkodzić sąsiadom bliższym i dalszym, ziemi, środowisku, bo masz "posesję za którą zapłaciłeś z prywatnej kasy"? Kołtuństwo pierwszej wody. A ponadto to przydałoby Ci się trochę kultury w mowie i pśmie.

00

sołtys ~sołtys (Gość)15.10.2012 18:49

Cytuję:
Straż Miejska wystawiła już cztery mandaty w wysokości od 100 do 300 zł.

żeby kara była skuteczna to musi być dotkliwa,powinna być co najmniej od 3.000 zł.

20

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga15.10.2012 18:56

Szambo w miejscu studni do ZBRODNIA WOBEC ŚRODOWISKA

10

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)15.10.2012 19:19

"Piotr.Covianin" napisał(a):
Szambo w miejscu studni do ZBRODNIA WOBEC ŚRODOWISKA

I wobec sąsiadów!

00

Mariners ~Mariners (Gość)15.10.2012 19:26

Myślę, że lepiej by było gdyby miasto wybudowało kanalizację na wszystkich ulicach, a nie tylko u wybrańców. W powiecie są małe miejscowości gdzie kanalizacja jest w 100% ale łatwiej jest ścigać zwykłego Kowalskiego.

00

abc ~abc (Gość)15.10.2012 20:16

a takie porządne te ludzie z miasta, a tu proszę. WSTYD!!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat