Niesamowite....niech sie lepiej zajmą dziećmi i dokształcą kadrę...."w tej dziedzinie jestesmy prekursorami"....szkoda,że tylko w tej.....
O, konkurencja się odezwała...
Widać razi wspaniale przygotowane , wyposażone , odpowiednio prowadzone, najtańsze przedszkole w mieście.
Brać się do roboty, bo zostaniecie zupełnie z tyłu...
Na temat przedszkola bardzo można dużo powiedzieć , właśnie niech się zajmą dziećmi , żałuję że tylko tam posłałam syna .
nie żadna konkurencja,tylko zawiedziony rodzic,moje dziecko tam chodziło.....loren83 ja też żałuję,że mój syn tam chodził...
Bardzo zdolna pani dyrektor. Jest dyrektorem przedszkola, gimnazjum, szkoły ponadgimnazjalnej. Może coś przeoczyłem? Jak ona to robi?
ile przedszkoli tyle opinii. Moja córka chodzi tam od dwóch lat i nie żałuję decyzji, że ją tam zapisałam. Uważam, że Panie oddają się swojej pracy, wymyślają różne fajne rozrywki dzieciom. Przedszkole jest nowoczesne, ładne i moje dziecko uwielbia do niego chodzić.
ale na miejscu każdego dnia w przedszkolu jest zastępca pani dyrektor, która radzi sobie bardzo dobrze
Ależ kobitki, czy jakiś przymus był akurat do tego przedszkola dzieci posyłać? Jak wam się coś nie podobało, to trzeba było dzieci przenieść do innego, gdzie jest lepiej, a nie teraz tutaj psuć powietrze. Coś nie tak gadam?
Przedszkole jest piękne, duże i nowe, co ważne ciągle się rozwija a Kadra oddaje całe serce naszym "łobuziakom", za co serdecznie dziękuję
pozdrawiam
i tak tez zrobiłam,teraz chodzi do Okruszka-dla mnie to przedszkole numer 1 :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!