Może się powtarzam:
Ja proponuje
motyl:zgadzam się z tobą całkowicie. Ten "k-o" to jakiś
Widzę że k-o znalazł sobie kolejna okazję prezentowania swoich chorych poglądów. Proponuję ignorować go całkowicie.
Jak piszą na innych forach: NIE KARMIĆ TROLLI!!!
Przy okazji: czy k-o zdaje sobie sprawę, że nakłania do działań niezgodnych z prawem i karalnych? To się może skończyć np. wnioskiem w prokuraturze. A wtedy znajda sie metody na zlokalizowanie forumowicza - choćby nawet myślał że jest anonimowy.
Myslę,że nitk rozsądny nie słucha bredni takiej
2. Do Pana Moderatora e-piotrkow: Zdecydowanie proszę zareagować zgodnie z obowiązującym tutaj regulaminem, ponieważ internauta o psim imieniu Aza używa w stosunku do mnie uwłaczających określeń typu "taka
Drogi k-o po raz drugi zwracam ci uwagę , że Aza to nie jest psie imie. To imię przywłaszczyli sobie wlaściciele psów a jest to imie bohaterki ksiązki pod tyt. "Chata za Wsią" Widocznie ten psi smalec bardzo Ci zaszkodził no i może zamiast tępić zwierzęta weż książke do ręki. Będzie to z pożytkiem dla wszystkich bo nie bedziesz nikogo karmił tymi bradniami.Natomiast o ile dobrze pamiętam to Piotrem 2007 zostal Pan Jan Dziemdziora -brak wiadomości!!!!
Ach! Skleroza mnie z łóżka ściągnęła! Już usypiałem, kiedy sobie przypomniałem! Specjalnie przed północą jeszcze kompa odpaliłem. Ja jeszcze swoje, uparty jestem, o tych psach. No więc jeszcze jedno, ważne:
Do epiotrkow: Hola, hola! Nie rozpędzaj się zanadto! Moje opinie z natury rzeczy są subiektywne. Natomiast Tobie nie wolno kierować się tu na forum subiektywizmem, lecz dokładnie na odwrót - obiektywizmem! Nie pokazuj, że w związku z powierzeniem Ci nieznacznego prawa do decydowania, uderza Ci woda sodowa do głowy. Jeżeli oceniasz posty kierując się subiektywizmem, to niezwłocznie powinni pozbawić Cię funkcji moderatora. Nie bierz ludzi za głupków!
Do k-o: Nawoływanie do przestępstwa jest łamaniem regulaminu forum. Posty te zostaną usunięte.
do AZA: oburzenie jest zrozumiałe ale na przyszłość proszę nie stosować epitetów w stosunku do użytkowników tylko wskazać post do usunięcia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!