metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wodnik ~Wodnik (Gość)17.11.2008 21:00

Aza i k-o kłócą się o rzeczy nieistotne,Ważne jest zmusić instytucje do tego powołne aby nie było przypadków pogryzień przez wałesające się psy.A własicieli psów zmusić /mandatami/do przestrzegania prawidłowego "użytkowania czworonoga marki pies i kot

00

k-o ~k-o (Gość)17.11.2008 21:08

Panie Morderatorze! Napisał Pan, Panie Morderatorze do mnie tak: "Nawoływanie do

Moderator: usunięte
zwierząt czyli do przestępstwa jest łamaniem regulaminu forum. Posty te zostaną usunięte."
Panie Morderatorze! A w którym Pan miejscu wykrył to rzekome moje NAWOŁYWANIE?! Ja tylko wyraziłem prywatną, swoją, subiektywną opinię o problemie związanym ze schroniskiem: psy przetopić na smalec, a kocie skórki rozdać cierpiącym na korzonki! Gdzie w tym zdaniu dopatruje się Pan znamion NAWOŁYWANIA?! W związku z tym protestuję przeciwko MORDOWANIU swobody dyskusji przez Pana, Panie Morderatorze! Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu!

00

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)17.11.2008 22:57

"k-o" napisał(a):
subiektywną opinię o problemie związanym ze schroniskiem

A to jest moja subiektywna ocena Twojego postu. Uznając opinię innych Twoje komentarze będą w tej części usunięte. Nie jesteś tu sam(a). Musisz się liczyć z opinią innych. Jak nie to pisz bloga.

00

j...k ~j...k (Gość)18.11.2008 00:08

k-o: z treści twoich postów wynika, że albo jesteś niezrównowazonym psychicznie sadystą albo takiego udajesz.

00

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)18.11.2008 10:00

Ostrzeżenie: Jeżeli dyskusja nie wróci do MERITUM to wątek zostanie zamknięty.

00

Bartosiak ~Bartosiak (Gość)18.11.2008 10:55

Problem z bezdomnymi zwierzetami jest już wystarczająco przykry. Niestety jak widać z atrykułu pojawia się nowa komplikacja. Są to zwierzęta "półdzikie". I tu dziwi mnie opinia straży miejskiej.

Cytuję:
nie są typowo bezpańskie, mają opiekę.

Drodzy strażnicy miejscy: albo pies jest czyjąś własnością - i ktoś jest za niego w pełni odpowiedzialny, albo jest bezdomny - i straż miejsca ma obowiązek podjąć działania. Niezrozumiałe jest, że można grozić mandatem w sutuacji gdy pies jest z włascicielem, ale bez kagańca, a równocześnie tolerować opisaną sytuację.
Niezapomniany Wiech napisał, że nie może być "jajeczko częściowo nieświeże"!!!!

00

k-o ~k-o (Gość)18.11.2008 12:47

"j...k" napisał(a):
j...k 18.11.2008 00:08
k-o: z treści twoich postów wynika, że albo jesteś niezrównowazonym psychicznie sadystą albo takiego udajesz.

do j...k: Jedno i drugie. Brawo za trafność diagnozy!

00

cieciorka cieciorkaranga29.11.2010 21:13

Odwiezione do Łodzi!!! Czy ktoś z Was widział w jakich warunkach żyją psy w schronisku w Łodzi? Tam jest równie tragicznie, jak w naszym przed przeprowadzką :(
A o co chodzi z tą decyzja powiatowego inspektoratu? Dlaczego schronisko nie może przyjmować więcej psów?

00

ceacrillasefe ~ceacrillasefe (Gość)29.11.2010 16:39

Very nicce!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat