Ape a słyszał o przepisach w pracy kierowców? Moze sama wsiadziesz za kółko i bedziesz tą fajerą krecic bez przerwy po miescie 8 godzin co? Zobaczymy ile stłuczek po drodze zaliczysz :)
te całe sprzeczki z busiarzami są bez sensu.. niech zakończy te dialogi mądrzejszy.
Mam uwagę do nowego rozkładu mzk, otóż autobusy linii 6 i 7 żadko kiedy są wedle rozkładu.. czasami rozbieżność potrafi dojść do 20 minut..a więc pytam: dlaczego??? Mimo tego problemu i tak zdecydowannie wolę mzk!!!
moja uwaga dotyczy autobusu linii 5 kursu z Bujen
Moja córka kończy lekcje w większości o 14.35.Tym samym nie zdąża na ostatni kurs który jest o godzinie 14.22 Musi korzystać z innych przewoźników.Czy nie można dostosować kursów linii 5 do dzwonków lekcyjnych?
a moja Magda w środę kończy lekcje o 13:30.
W nowym rozkładzie jest mzk nr.5 wyjezdzajaca o 8,12 z petli obok szpitala.A raczej powinna odjezdzac czekalam na nia juz od 8 do 8,25 a mzk wogole nie było.Nastepna na rozkladzie byla o 8,32 ta juz sie na szczescie pojawila.Nastepnego dnia było tak samo!! Po co zapisywac w rozkładzie mzk której wogole nie ma! :/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!