Oddasz głos w wyborach, zniszczysz swój kraj i nic na tym nie skorzystasz !
Ja także nie nabiorę się na asfalt i plakaciki Pana Chojniaka. Niech Pan wraca do szkoły, na prezydenta tego miasta Pan się nadajesz !!!
KONIEC NIEUDANEJ KADENCJI KRZYSZTOFA I POBOŻNEGO i JEGO EKIPY
Jestem ciekaw czy w noc z piątku(19.XI.)na sobotę(20.XI) znikną wszystkie plakaty zwłaszcza z autobusów, olbrzymie bilbordy z kamienic i bloków, wszystkie ulotki i inne mateiały kampani wyborczej, czy jednak cisza wyborcza będzie naruszana przez wielkie domowe plakaty. Jak to będzie wyglądać i czy Państwowa Komisja Wyborcza zajmie się tym i ukarze odpowiednie komitety wyborcze. Najwięcej tych olbrzymich bilbordów ma według mojej obserwacji Chojniak, Mazur, Czapla, Dziemdziora i na końcu Masiarek. To obrazuje kto najwięcej miał pieniędzy na kampanię i kto był(jest) najbardziej zdeterminowany aby zostać wybranym. Podobna obserwacja jest z wyborczymi materiałami dotyczącymi wyborów do Rady Miejskiej - 1 miejsce "Chojniakowcy", 2. RiG, 3. PO, 4. SLD, 5. PiS. Jestem ciekaw czy rozliczenie kampani będzie rzetelne i uczciwe, kto beknie za przekroczenia budżetowe i jakie kruczki zostały i zostaną zastosowane aby obejść limity. Demokracje w rozkwicie czyli jeden wielki przekręt i oszustwo. I jeszcze Panie Autorze co Pan się boi napisać o którego kandydata chodzi, co to jest wyjątkiem na którego Pan nie zagłosuje? Ja na niego również nie zagłosuję. A to co p.Chojniak ze swym Komitetem zrobił naciskając na proboszczów i księży, aby go poparli wzbudza moje - niesmak, obrzydzenie, zażenowanie i sardoniczny śmiech. Jak ci ludzie zostaną radnymi, do tego w większości albo zaczną klecić rządzącą koalicję to marnie widzę przyszłość miasta Piotrkowa. Na koniec: mam nadzieję, że "epiotrkow.pl" w piątek zdejmie wszystkie wyborcze informacje i utrzyma je do końca ciszy wybirczej w niedzielę, coś około 20.oo?
niedoczekanie wasze..
Nie zagłosuję na Krzysztofa Chojniaka...
Dlaczego ?
Nie rozwiązał choć w części ŻADNEGO palącego problemu naszego miasta, a jeśli coś próbował to skopał to totalnie.
Nie podoba mi się jego propagandowo - PRowska polityka. Nie podoba mi się nepotyzm, nie podoba mi się jego obłuda, megalomania, pycha, rozdęte ego, chora wrażliwość na swoim punkcie.
Nie podoba mi się wykorzystanie instrumentalne różnych organizacji na czele z Kościołem (że też księża dają mu się wmanewrować)na potrzeby wyborcze.
Takie "projekty" jak murek, wieża ciśnień,fontanna, asfalt "wyborczy", schronisko dla psów, projekt biblioteki to prawie 7 mln zł wyrzuconych w błoto - to komunalny blok mieszkalny dla 50 rodzin.
Rozdęty monstrualnie projekt "oczyszczalnia" prowadzony po amatorsku i bez liczenia się z groszem publicznym przełoży się za 2-3 lata na 100% podwyżkę ceny wody i ścieków.
Komunikacja - zero ruchów naprawczych.
Radosne zadłużanie miasta, branie kredytów na spłatę kredytów.
Zastraszanie i szantażowanie pracowników urzędu i członków organizacji - beneficjentów budżetu miasta.
Inflacja "patronatów pana prezydenta".
Brak kontynuacji budowy dalszych odcinków obwodnicy,
"Olanie " mieszkańców ul. Słowackiego od lat dopraszających się kładki nad trasa W-wa - K-ce.
Kradzież pomysłów i imprez.
"Polityka" kadrowa polegająca na usuwaniu osób konstruktywnie krytykujących Najjaśniejszego, wsadzanie miernot na etaty dyrektorów miejskich instytucji.
Kiepskie wykorzystanie środków unijnych (bez pieniędzy na oczyszczalnię wynik jest mniej niż umiarkowany).
Brak polityki skutecznego pozyskiwania inwestorów (centra handlowe to nie panaceum na bezrobocie w mieście).
Brak polityki oświatowej.
BRAK WIZJI MIASTA.
Tylko nie głosujcie na tego listonosza, który nie potrafi roznosić listów ale pcha się do rady miasta.
http://www.tydzien.trybunalski.om.pl/46_2007_02.html
A kolejny pan Karol S. Jak w artykule zacytowano jego słowa:Po wytrzeźwieniu pan Karol oznajmił, że cała ta historia ma wydźwięk polityczny.
http://polskalokalna.pl/news/wybryki-piotrkowskiej-polityki,1200181
Poczytajcie sobie. Przypomnijcie.
Ja bardzo bym chciał zobaczyć Prezydenta Chojniaka jak rozmawia z ludźmi w czasie.... Zasmiecił Piotrków, księża nawołują z ambony w jego sprawie a On gdzies się zamknął...
Pani Elżbieta Jarszak p.o. urzędującego rzecznika prezydenta Chojniaka, też się zamartwia. Jak wypadnie prezio to ona idzie na bruk.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!