metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
syn ~syn (Gość)09.01.2012 12:48

Przez ostatnie 30 lat miasto wybudowało jedną drogę i to nie pełną z północy na południe (Al Concordii). Zakorkowane są drogi z zachodu na wschód bo nie myślało się perspektywicznie. Stwierdzenie p. Szczegielnika i p. Żaka, że jest dużo samochodów i będzie ich przybywać nie jest odkryciem. Trzeba panowie przystąpić do wybudowania dwóch nowych arterii wschód-zachód a nie udawać że się pracuje.

00

Puknijcie się ~Puknijcie się (Gość)10.01.2012 09:36

Kilka minut trzeba stac...Boże - w Warszawie stac trzeba nawet ponad godzinę, puknijcie się w głowę...

00

mc ~mc (Gość)10.01.2012 10:30

Tłumaczenie urzędników, że przyczyną korków w mieście jest zwiększająca się ilość pojazdów, ma przesłonić ich nieudolność przy akceptacji projektów przebudowy dróg. Piotrków to jedyne miasto w Polsce, gdzie ulice zamiast poszerzać zwęża się.

00

Pietrek Pietrekranga10.01.2012 11:08

wczoraj byl taki korek ze stalem az kolo sądu. Odpowiedzialny za przebudowe calej ul Slowackiego do przejazdu powinien wyleciec z hukiem. Ale cóż mamy trakt wielu parkingow a co tam bo KOCHAM PIOTRKOW !!!!!!!!!!!!!!

00

Bijonse ~Bijonse (Gość)10.01.2012 17:20

Jakieś knury niemiłe zajmują wszystkie miejsca parkingowe na odcinku od stacji do Sienkiewicza a mieszkańcy nie maja gdzie parkować ! Mało tego gdy już zaparkują to rano w szybie znajdują kartkę ze sklepu mięsnego że zagradzają wjazd i nie maja jak zdejmować dostaw ! Parodia ! Hipokryzja ! Skarfejs !

00

Myśliciel Myślicielranga20.01.2012 11:44

Cytuję:
Nie da się nic zrobić, żeby korków w tym miejscu nie było (...) mówi podinsp. Artur Szczegielniak (...)Są tam zrobione zatoczki i ruch powinien się odbywać płynnie

A co ma piernik do wiatraka, bo może jestem ograniczony? Jak zatoczka parkingowa może rozładować korek?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga20.01.2012 15:03

"Mysliciel" napisał(a):
A co ma piernik do wiatraka, bo może jestem ograniczony?

Według mnie nie Ty, tylko osoba, którą cytowałeś.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat