No cóż..
Wdając się w polemikę z Panem Kacprem, spodziewałam się odzewu ze strony "wszytkowiedzących komentatorów życia społecznego" ;) Na takiej płaszczyźnie nie zamierzam jednak dyskutować. Fakty mówią same za siebie. Piotrkowianie widzą, jakie zmiany zaszły w mieście przez kilka ostatnich lat.
Panie Kacprze (hmmm..przeszliśmy na "pani/pan"?) - trudno porównywać kompleksy sportowe, jeśli nie zostały one wybudowane, prawda? ;)
Z kolei "problemy", jakie raczy Pan wymieniać przy okazji inwestycji - Pan wybaczy - ale to czysty populizm. Cieszę się, że wymieniając je - dostrzegł Pan jednak, że inwestycje takowe w ogóle w mieście powstały! ;) I proszę nie sugerować, że wiele z nich rozpoczął poprzednik obecnego prezydenta..Naprawdę..Sam Pan nie wierzy w to, co pisze.. I celowo używam tu eufemizmu, aby nie napisać mocniej.
A Panu, Panie "biniek" powiem tak - pisanie bajek to też praca. Proszę spróbować sił, może się Panu uda ;)
Poza tym..lepiej pisać bajki, niż się obijać ;)
Zdrówka życzę :)
To prawda - w ubiegłym tygodniu w ramach komentarza na stronie Lewicy piotrkowskiej umieściłem zaproszenia dla członków tego klubu na konferencję na temat Kołymy i sowieckich obozów pracy - za to zostałem zbanowany i "niestety" nie mam możliwości wejścia na tą stronę:-)
Myślę, że co niektórym może to dać do myślenia:-) - mi już dało
Jak już powiedziałem - niech żyje demokracja!!! Brawo Panie Janku!
Nareście normalna kobieta pisze na tym forum.Serdecznie pozdrawiam.
Droga Elżbieto!!
No cóż. Prosiłem o odpowiedzi na kilka pytań ale niestety nie otrzymałem wyczerpującej odpowiedzi.
Inwestycją o podobnej skali w Aleksandrowie Łódzkim kosztowała 5 025 830,00 PLN. W nieodległym Tomaszowie Mazowieckim powstała pływania(a więc obiekt znacznie bardziej zaawansowany technologicznie) za 11 mln złotych.
Odnośnie zarzutu:
Każde wystąpienie publiczne lub wyrażenie swego zdania, z którym może w perspektywie czasu zgodzić się wiele osób, można nazwać populizmem. Przedstawiam natomiast stan faktyczny bez snucia czarnych wizji.
PS:
Szanowny Biniek:) Atak na Panią Elżbietę jest niestosowny, bowiem ta osoba wykonuje tylko swe obowiązki wynikające z zajmowanego stanowiska .Szanujmy się!!!
Oto następna odpowiedź:
http://www.epiotrkow.pl/news/Schronisko-dla-zwierzat-Zostalo-kilka-godzin,543
Kacper Krzysztofik.
proszę nie kompromituj siebie na tych forach.
Na radnego chcesz startować i nie baw się w plotkowanie :)
Dobra rada.
nie baw się w to.
Plotkowanie:)?
Fakty i tylko suche fakty.
Jakie to piękne co było napisane dalej.A traz może tak minusy z których prezio raczej zadowolony nie jest.Nie bedzie to czasem ojszczymurek o którym nie wspomniano ,plany budowy biblioteki , standardowe przekroczenia finansowe niektórych inwestycji itd.Czemu to nie zostało wspomniane??? Czyżby prezio to Alfa i Omega z Pani opisu?No i dlaczego nie jest Pani jego rzecznikiem tylko P.O.?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!