sprawa sie rypla - ot. a byc i moze niejaki pan rezyser tego jakze lipnego przedstawienia bo inaczej tego nazwac niepotrafie jedyne co cisnie mi sie jescze na usta to ŻENUA szepnal emilce slowko a ta bedac w stanie po spozyciu palnela na votum. na szczescie to juz tylko 54 ddkk
Zamiast za kulture niech prezio przez te reszte dni uczyni coś dobrego więcej nie szkudząc!
Kiedyś pewien artysta pokazał podczas koncertu premierowi Buzkowi pewną część ciała - czy to oznacza, że ktoś mu podszepnął ten pomysł i był on elementem walki politycznej?
W sumie mógł.Elton John był prekursorem pokazywania gołej d :)
Mógł ale nie musiał. Ja również byłem na tym wspaniałym koncercie i mam nadzieję, że będzie o wiele więcej tego typu imprez. Szczerze powiedziawszy nie zwróciłem uwagi na zacytowane tutaj słowa Pani Krakowskiej. Po prostu poszedłem tam po coś innego i nawet organizatorzy mogliby rozwiesić ogromny plakat, iż koncert zorganizowany został przez prezydenta Miasta - mało mnie by to obchodziło - poszedłem tam aby miło spędzić czas i zobaczyć młodych wspaniałych piotrkowskich artystów.
Tak tylko różnicą jest organizowanie imprezy jako Prezydent Miasta a kombinowanie w trakcie jej swojej kampani wyborczej!
Prezydent Chojniak nie "uraczył" nas żadnym występem, przemówieniem typy "zobacz wyborco jaki jestem cudowny i dobry", nie zrobił też tego żaden z jego współpracowników. Nie było również piosenki na cześć prezydenta. Dlatego nie demonizowałbym aż zanadto tych słów.
O ile wiem nie musi sam zainteresowany wystepować i jego świta aby mówić jaki on to jest najlepszy!Może to robić Gość Honorowy np. pani prowadząca
Ale stwierdzenie, iż słowa "ma fioła na punkcie kultury" jest zdaniem na poczet wyborczej kampanii jest chyba nadinterpretacją. Ja rozumiem osobę, która zwraca na to uwagę, ponieważ w okresie przedwyborczym wszyscy jesteśmy wrażliwi na to co dzieje się wokół i we wszystkim doszukujemy się kiełbasy wyborczej, ale na festiwale piosenki prezydenckiej przyjdzie czas już niebawem. Już od jakiegoś czasu zarówno prezydent jak i Pan radny Dziemdziora czynią pierwsze próby, kandydat PiS ma już hasło trasy koncertowej, a Andrzej Czapla chyba ćwiczy swój ptasi głos.
I wtedy dla przeciętnego mieszkańca stwarza to pozory autentyzmu i obiektywizmu. Taki zabieg ma więc o wiele większy rezonans, aniżeli indywidualne przechwałki prezydenta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!