metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pitry ~pitry (Gość)29.03.2010 14:02

Że nie ma dzieci to wynik (negatywny) globalizacji. Polskie społeczeństwo tak jak UE myśli że jest trendy nie tworząc związków zdradzając się ćpając paląc nałogowo jedząc fast foody tucząc się dlatego nie myślą o dzieciach bo wolą sami sobie atrakcje zapewnić...ja nie jestem za amerykanizację gospodarki,widzimy co się tam stało w 2006 r.poza tym w Niemczech jest tak samo,tyle że Pl starzeje się 2 X szybciej bo 2 o lata z każdym rokiem,a to nie wrózy dobrze.Bo w BRD emigracja jest ja czekam na otwracie rynku pracy,który przez braci jest close do dziś,bo wiem że podstawa ich sukcesu innowacje przy lesnnych dziadkach w zakłądach sa niemożliwe,potrzebna jest świeża krew,zas to co będzie u nas w 2040 to będzie masakra wysokie podatki całe osiedla starców,niskie emerytury,chyba że ktos oszczędza, przyrost na - i to wysoko likwidacja szkół pogarszanie sie jakości nauczania w konsekwecji wyjazd młodej kadry zagranicę gdzie też nie będzie za dobrze ale będzie praca dobrze płatna

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat