metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga11.01.2013 10:28

Widziałem orła cień.
PRZYJACIELE Ignacego Krasickiego.
.....
Gdy więc wszystkie sposoby ratunku upadły,
Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły.
..........
Przyjaciele Jan Sztaudynger
Biegł pies, ażeby ugryźć, ale widząc kija
Zmienił ton i przyjaźnie ogonem wywija.
Wieluż z naszych przyjaciół pochodzi z tej psiarni,
Gryźć nie mogąc, kąsają pozorem przyjaźni.
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia

00

Piotrek z Piotrkowa ~Piotrek z Piotrkowa (Gość)11.01.2013 10:31

Widzę że ciemnota piotrkowska nadal nic nie kuma! Niestety przez was zawsze w Piotrkowie będzie źle! Zganiacie wszystko na rząd a Chojniak i księża robią z wami co chcą i doją jak dojną krowę! Porównajcie sobie opłaty w innych miastach regionu to zobaczycie że sie da ustanowic mniejsze opłaty! To co to jest wina Tuska czy zarządów miast??

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)11.01.2013 10:51

"Piotrek-z-Piotrkowa" napisał(a):
Niestety przez was zawsze w Piotrkowie będzie źle!

Chojniak i księża robią z wami co chcą i doją jak dojną krowę!

możesz rozwinąć te myśli,bo nie bardzo wiem o co co chodzi kolego,bo wg. twojego toku myślenia to mieszkańcy sobie podnieśli stawki i podatki a Chojniak je tylko przyklepał.
A do kościoła nie chodze i na tace nie daje,więc żaden czarny mnie nie doi.

00

. ~. (Gość)11.01.2013 11:01

Widzę że ciemnota piotrkowska nadal nic nie kuma! Niestety przez was zawsze w Piotrkowie będzie źle! Zganiacie wszystko na rząd a Chojniak i księża robią z wami co chcą i doją jak dojną krowę! Porównajcie sobie opłaty w innych miastach regionu to zobaczycie że sie da ustanowic mniejsze opłaty! To co to jest wina Tuska czy zarządów miast??

Człowieku o czym Ty piszesz cała PO podnosi podatki, łupie nas ze wszystkiego i co nie widzisz tego, czy nie chcesz widzieć. Chojniak również nie jest lepszy podwyżki, chybione inwestycje i wiele innych złych decyzji. Jednak apel o obniżenie podatków z ust posłanki POdnoszącej podaki w całej Polsce jest niestosowny. Jeszcze raz poproszę i zapytam:

Cytuję:
Może Pani poseł wystosowałaby taki apel również do premiera... Czy wystarczy Pani odwagi???

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)11.01.2013 11:02

JESTEM TEGO ZDANIE że
Prezydent MUSI ZAŁATAĆ dziurę i nie ma czym !!

Dziennikarze zapytajcie kim jest PAWLAK - ten od śmieci i czy ma alternatywe dla MIESZKAŃCÓW MIASTA !!! ile zarabia i co robi |?

00

Tartu Tarturanga11.01.2013 11:02

Ta pani już tak ma. Zawsze mówi zanim pomyśli.

00

an ~an (Gość)11.01.2013 12:09

Odezwała się dobrodziejka Piotrkowa. Sama należy do partii która obecnie rządząc gnębi swój naród podatkami ,fotoradarami i innymi.

00

ono onoranga11.01.2013 13:44

ciekawe kiedy to wszystko wkoncu pier...nie z hukiem wszystko tylko do gory do gory za wszystko placic a place nic nie ida do gory z zarobkami jakos nie musi panstwo tez sie wyrownac do unii?

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)11.01.2013 13:52

"Marek-Marecki-Polska" napisał(a):
Dziennikarze zapytajcie kim jest PAWLAK - ten od śmieci

to jeden z klakierów Chojniaka,tzw. pełnomocnik-doradca,jeden z wielu tam zatrudnionych kolesi i znajomych,ale tak to niestety jest,jak się nie ma pojęcia o zarządzaniu miastem,to zatrudnia się takich manekinów,którzy też g...no wiedzą o zarządzaniu,najważniejsze ,że co miesiąc tłusta pensja wpływa na konto.
http://www.e-gify.pl/gify/zwierzeta/swinie/swinie38.gif

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)11.01.2013 14:43

Nasza zacna posłanka wytyka homoseksualizm, a to podwyżki w takim razie ja mogę jej organizację rajdów rowerowych:)
Swoją drogą żeby zbudować zaufanie wyborców na tyle duże, że jest się posłanka 5 kadencji na organizowaniu jednego rajdu rowerowego w roku:)

- wytykanie homoseksualizmu
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat