metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
niebogata ~niebogata (Gość)11.01.2013 09:38

no i pojdziemy z torbami. ludzie nie beda mieli z czego zaplacic ,nabiora kolejnych pozyczek i wszyscy pod most mieszkac pojdziemy. mam malutka wyplate bo dostaje 900 zl na reke i co ja mam robic panie prezydencie? mam jeszcze dziecko na utrzymaniu ,maz stracil prace a trzeba zaplacic za prad ,czynsz a w nim wlasnie te smieci itd i z kad mamy wziasc na zycie? pomozcie nam mieszkancom bo jak nie wy to kto?

00

Zorrro ~Zorrro (Gość)11.01.2013 09:43

To jest skandal! Ludzie zbuntujmy się i nie płaćmy i odwołajmy Chojniaka z Urzędu! Wszytsko w Piotrkowie jest najdroższe podatki od nieruchomości, opłaty za śmieci czy za parkingi! Dość tego dlaczego my mamy płacić za błędy i przekręty urzędników! Pensje w Piotrkowie są marne!

00

. ~. (Gość)11.01.2013 09:50

PO z Panią Radziszewską funduje nam podwyżki podatków, akcyzy, leków refundowanych, najniższe renty i emerytury podwyższa o 20 zł, a ta pani mówi

Cytuję:
Prezydencie, ulżyj doli mieszkańców!

Może Pani poseł wystosowałaby taki apel również do premiera... Czy wystarczy Pani odwagi???

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)11.01.2013 10:02

Cytuję:
- Prezydencie, ulżyj doli mieszkańców!- z takim apelem wystąpiła do prezydenta Piotrkowa Krzysztofa Chojniaka posłanka Elżbieta Radziszewska

przestań kobieto,nie rób z siebie pośmiewiska,sama klepiesz podwyżki jak ci każe rudy a teraz świętą z siebie robisz.
Błazenada.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.01.2013 10:04

"niebogata" napisał(a):
co ja mam robic panie prezydencie? mam jeszcze dziecko na utrzymaniu ,maz stracil prace a trzeba zaplacic za prad ,czynsz a w nim wlasnie te smieci itd i z kad mamy wziasc na zycie? pomozcie nam mieszkancom bo jak nie wy to kto?

Na Chojniaka nie masz co liczyć. Jedyne co możesz zrobić, to iść na referendum i oddać głos za odwołaniem jego i jego "kolesi razem dla siebie".

00

mej ~mej (Gość)11.01.2013 10:06

pomoże nam pan? krawczyński

00

traktat ~traktat (Gość)11.01.2013 10:08

Panie Chojniak skoro nawet nie potrafi Pan trzymać kontroli w swoim folwarku i brak kompetencji lub lekceważenie mieszkańców z pana strony to czas odejść

00

mol molranga11.01.2013 10:16

I KTO TO MÓWI, PANI Z PO KTÓREJ PARTIA PODNIOSŁA VAT O 4%, WIEK EMERYTALNY PODNIOSŁA DO 67LAT I NAWALIŁA FOTORADARÓW OD GROMA. TO RADNI PO PRZEGŁOSOWALI PODWYŻKI PODATKÓW!

00

sklave sklaveranga11.01.2013 10:19

No i ruszyła do walki o ogień a raczej o jak najlepsze miejsce przy nim. Sama bez zmrużenia oka za podwyżkami proponowanymi przez Wielkiego Copperfielda nauk Ekonomicznych Hochsztaplera Wszech Czasów ku chwale Wielkiego Trybuna głosowała. To tak jakby złodziej, złodziejowi morały prawił i pouczał że na własnym podwórku grzechem jest kraść.
Ta władza rozbisurmaniła się do granic możliwości.
Tylko siłowo można Pakt Czterech powstały w Magdalence o strukturach mafijnych odsunąć od władzy. Żadne pertraktacje, rozmowy, referenda nic ale to nic nie zmienią. Zbyt długo w Polsce panuje sielska atmosfera.
Zapomnieli jak w 70 z okien skakali, w 76 płonęli a w 80 na taczkach byli wywożeni.
Władza musi czuć przez cały czas bat na swych plecach wtedy dla siebie nie będzie wszystkiego brała. Podzieli się.
http://sklave.manifo.com/aktualnosci

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)11.01.2013 10:21

"mol" napisał(a):
mol

zapomniałeś dodać,że znów zmieniają się stawki,nowe, oczywiście wyższe, zaczną obowiązywać od 1 kwietnia 2013 roku. Do kasy państwa więcej zapłacimy, kupując m.in. wyroby sztuki ludowej czy rzemiosła artystycznego, które do tej pory objęte były 8-proc. stawką. Po zmianach będzie to 23 proc. Ta sama wyższa stawka będzie nas obowiązywać przy zakupie kawy, herbaty i biletów do kina.
By żyło się lepiej...świniom przy korycie.
http://www.e-gify.pl/gify/zwierzeta/swinie/swinie38.gif

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat