A to pech było ich centralą postraszyć :)
- meneli zatrudnić w charakterze ochroniarzy Kauflandu" popieram jak najbardziej
- tak jak najlepszymi ochroniarzami systemów są hakerzy zatrudniani przez Microsoft czy Facebooka (George Hotz znany jako Geohot)
- a prostytutki najlepszymi żonami
- czas na porządki wokół Kauflandu
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1254437,bez-sciemniania-zamiast-sniegiem-prezentami-styczen-sypie,id,t.html
mnie porysowali samochod za to ze nie pozwolilam wozka odprowadzic...sprawa trafila na komende ale to i tak nic nam nie dalo poniewaz sa bezdomni...taka mamy polityke....a ja bylam 400zl w plecy...za maske!!!!!!!!!!!!!
zawsze,kiedy ide na zakupy do biedronki,chodzi tam jakiś menel i chce wszystkim ludziom wózki odprowadzać,znajoma mówiła mi ,że widziała jak za te pieniadze uzbierane kupuje sobie zapasik piwa,więc coś nie halo...
chyba musisz być jednym z tych meneli skoro oddajesz takie brudne i wyszczerbione butelki
Pod kauflandem żuli zawsze co nie miara-zawsze te same "twarze". Niczym personel.Pod głównym wejściem, lub pod budką z kurczakami albo pod tylnymi drzwiami budki, czasem nawet w środku. Życzę smacznego wszystkim, którzy tam kupują jedzenie. Z tym naprawde nikt nie ma zamiaru nic zrobić. Tak jak i ja sporo znajomych kaufland już omija z daleka. Ale nie każdy ma samochód żeby pojechać gdzieś dalej.
A co ma piernik do wiatraka?
ktore godzine po zakupie sa twarde jak kamien :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!