metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)24.01.2012 09:16

"piotrkowianka-)" napisał(a):
a m0żę wypadaloby wymienić ochrone tego sklepu

no wlasnie. a tak jak juz napisane było w artykule pod innymi marketami nie ma tego problemu.nawet pod biedronkami.

00

BLEKI BLEKIranga24.01.2012 12:36

chłopaki robią po prostu jako wyposażenie sklepu, menele wszędzie się znajdą, a tam po prostu mają niezłą miejscówę - coś takiego jak na dworcu tyle, że w Kauflandzie

00

Tartu Tarturanga25.01.2012 14:17

Mały flircik z pracownikami informacji - tacy tajniacy, że na dzień dobry wiadomo kto to jest :)

00

pragmatyk ~pragmatyk (Gość)25.01.2012 16:06

Ze wszystkich tego typu sklepów - ten i tak jest najlepszy. Są tam świeże tanie bułeczki, różne owoce w promocji itp.
Można sprzedać butelki zwrotne, jest kibel. Kibel to ważna sprawa, tylko u "Piotra i Pawła" jest lepszy, a wiele supermarkietów nie ma i np. w "Lidlu" osoby z problemami z prostatą muszą łazić za potrzebą po krzakach, tam za stacją paliw Łukoil.
W Kauflandzie jest też rzecz bezcenna: można tu kupić kondony, z automatu, w ustronnym miejscu. Niezręcznie jest bowiem, kupować kondony w kioskach i aptekach - tam sprzedają same kobiety.

00

ł....a ~ł....a (Gość)25.01.2012 18:15

a kto wam karze tam jeździć?!?! do mnie nawet boją się podejść

00

Tartu Tarturanga25.01.2012 19:41

"pragmatyk" napisał(a):
Niezręcznie jest bowiem, kupować kondony w kioskach i aptekach - tam sprzedają same kobiety.

Wstydzisz się prze kobietami ???

00

Aman Amanranga25.01.2012 21:57

Swoją drogą to dlaczego cały czas zaczepiają tylko panią Helenę? Czyżby chciała się w końcu uwolnić od ich towarzystwa a oni tego nie chcą. Czyżby chcieli żeby stała tam razem z nimi?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga26.01.2012 09:34

"pragmatyk" napisał(a):
Można sprzedać butelki zwrotne

Ale żeby otrzymać pieniądze za butelki musisz mieć paragon, inaczej nic z tego.

00

pragmatyk ~pragmatyk (Gość)26.01.2012 20:29

"Piotrkowianin" napisał(a):
Ale żeby otrzymać pieniądze za butelki musisz mieć paragon, inaczej nic z tego

Chyba nigdy tam nie sprzedawałeś butelek. Osobiście sprzedawałem tam butelki wielokrotnie. Mogą być brudne, wyszczerbione - automat tego nie widzi. Muszą mieć tylko odpowiedni kształt,swoisty dla kształtu butelek korporacji, które obsługuje Kaufland. Nigdy nie okazywałem żadnego paragonu - nikt tego nie żądał.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga26.01.2012 20:43

"pragmatyk" napisał(a):
Nigdy nie okazywałem żadnego paragonu - nikt tego nie żądał.

Kiedyś - jakieś 3-4 lata temu zaczęli wołać paragon, a bez niego nie chcieli mi oddać pieniędzy za butelki, które wrzuciłem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat