metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ela z wieczorówki ~Ela z wieczorówki (Gość)10.03.2014 19:35

"gonzo" napisał(a):
Dlatego są efekty - Ela i "jakiś".

Nie pomyślałeś gonzo nad tym, by zamiast myślnika wstawić dwukropek?

21

Monisia ~Monisia (Gość)10.03.2014 19:38

"Stella" napisał(a):
Ale kultura... powiatowa!

Tzn. jaka? Pytam, gdyż mieszkam w powiecie. Może się czegoś więcej dowiem na temat tego zjawiska kulturowego.

21

Absolwentka ~Absolwentka (Gość)10.03.2014 20:28

Piszcie co chcecie może wam się nie podobać uczelnia i takie tam ale nie obrażajcie jej absolwentów. Jeśli uważacie, że poziom jest taki karygodny to mogę się z wami spotkać i zbadamy swój poziom inteligencji! Jak na razie patrząc po komentarzach to wy prezentujecie nie najlepszy. Zastanawia mnie też skąd wiecie jak jest na tej uczelni skoro wypowiadają się tu ludzie rodem z University of Cambridge?

32

antyhejt ~antyhejt (Gość)11.03.2014 08:34

W obecnej sytuacji ekonomicznej kraju wielu osób nie stać na studiowanie w dużych ośrodkach akademickich. UJK jest uniwersytetem klasycznym.To dobrze, że wspierany jest naukowy rozwój naszego miasta.Obecność wyższej uczelni podnosi rangę naszego grodu.Wszyscy przemądrzali powinni kończyć najlepsze uczelnie poza granicami kraju i przedstawić swoje "wartościowe"dyplomy.

21

rodzic ~rodzic (Gość)11.03.2014 16:56

O co tyle hałasu? Drugie współpracuje też z Politechniką Łódzką.Mój syn jedzie w piątek ze szkołą na zajęcia na PŁ.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat