metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)30.07.2010 17:13

W tytule stoi tak:
Piotrków. Grzyby, kaczki i żaby na stadionie
To ja się pytam, dlaczego hurmem nie wyskoczyli dotąd jeszcze na forum obrońcy zwierząt - kaczek i żab?
Co, stają tylko w obronie zwierząt srających? Psów i gołębi?
Gdzież elementarna konsekwencja, o logice już nie wspominając!
Ustawa, na którą przy lada okazji powołują się obrońcy zwierząt, nie przewiduje przecież dzielenia tych istot żywych na lepsze i gorsze.

00

zigg ~zigg (Gość)30.07.2010 17:17

Cytuję:
Pływające kaczki, pełno grzybów oraz kwiaty to nie obraz łąki, ale Stadionu Miejskiego Concordii po ostatnich opadach deszczu.

hahahahaha!dobrze ,że wędkarzy jeszcze nie ma!

00

#FFF ~#FFF (Gość)30.07.2010 17:32

a może plan jest taki, żeby w zimę lodowisko tam było?

00

Anianiech ten rad ~Anianiech ten rad (Gość)30.07.2010 17:59

ny radzi żeby deszcz parował nim spadnie. wiem, wiem, Chojniak jest winny każdej kałuży w mieście, nawet tej gdzie prace właśnie trwają, by jej nie było.

00

obleśny  ~obleśny (Gość)30.07.2010 18:04

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
W tytule stoi tak:
Piotrków. Grzyby, kaczki i żaby na stadionie
To ja się pytam, dlaczego hurmem nie wyskoczyli dotąd jeszcze na forum obrońcy zwierząt - kaczek i żab?
Co, stają tylko w obronie zwierząt srających? Psów i gołębi?
Gdzież elementarna konsekwencja, o logice już nie wspominając!
Ustawa, na którą przy lada okazji powołują się obrońcy zwierząt, nie przewiduje przecież dzielenia tych istot żywych na lepsze i gorsze.

A może tobie seksu brakuje? Lepiej uważaj, czy piszemy z błędami panie były redaktorze Głosu Robotniczego, Dziennika Łódzkiego i Trybuny.

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)30.07.2010 20:51

"Anianiech-ten-rad" napisał(a):
ny radzi żeby deszcz parował nim spadnie. wiem, wiem, Chojniak jest winny każdej kałuży w mieście, nawet tej gdzie prace właśnie trwają, by jej nie było.

Winny bo miernota !!!
Lepiej było dołożyć 5 mln., zrobić profesjonalny kompleks, tablicę wyników, oświetlenie, promować piłkę nożną. Częstochowa dotowała na 0,5 mln. Raków jako promocja miasta. trzy lata - 1 murek. Hańba. Zacznijmy promować sport, zacznijmy promować właściwie miasto !!!
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!

00

neni ~neni (Gość)30.07.2010 21:27

@Wlostowic
Zamień klawiaturę na coś mniej skomplikowanego, jak np. łopata, czym zrobisz sobie i innym wielką przysługę.

00

ilidan ilidanranga30.07.2010 22:38

"Figo" napisał(a):
A co na ten fakt fachowycy Pani Majczyna,Pan Hartman , Munik itp.Mialo być dobrze a wyszło...jak zawsze.Szkoda słow..

jak zwykle. Oni nie wiedza

00

Wodnik ~Wodnik (Gość)30.07.2010 22:41

Ze stadionem będzie tak jak z jeziorkiem na Bugaju. Pogłębiano. pogłębiano i płytko, forsa się utopiła. WSTYD panowie radni.

00

Drake ~Drake (Gość)31.07.2010 04:13

Bo to będzie obiekt do PIŁKI WODNEJ :) Jako że piłkarze Concordii w piłkę nożną grać nie umieją prezes klubu postanowił zmienić sekcję z nożnej na wodną.Teraz piłkarze trenują na potajemnych treningach sztukę pływania,dlatego zatrudniono najlepszych szkoleniowców w tej dziedzinie czyli kaczki z Bugaju i żaby ze Strawy ;]

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat