metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
werka ~werka (Gość)02.08.2011 15:26

wchodzenie do fontanny przez dzieci to wina rodziców jak by tak odpowiednie służby ukarali kilka osób to zaraz był by pożądek .Byłam w Gdyni przy fontannie ,było mnustwo dzieci i młodzieży ludzi z psami ale nikt nie kąpał się w fontannie .

00

BLEKI BLEKIranga02.08.2011 19:05

Jedno jest pewne, miastu brakuje basenu pod gołym niebem. Kiedyś istniały dwa: na ul.Żwirki i na Dmowskiego, teraz pozostaje Słoneczko lub przejażdżka nad Zalew Sulejowski.

00

lukch ~lukch (Gość)02.08.2011 19:26

Pewne jest, że gówniarstwo zatykające dysze powinno być obciążone kosztami ich naprawy. Pierwsze kilkanaście faktur po kilka tysięcy i reszta będzie pamiętać, że się nie wchodzi. Dziwi brak reakcji straży i służb miejskich, przecież to jest niszczenie mienia. Tak jakby ktoś się na drzwiach od mojego samochodu huśtał i pourywał zawiasy tylko dlatego, że napisałem kartki iż nie wolno a zostawiłem otwarty, paranoja.

00

basen czy fontanna? ~basen czy fontanna? (Gość)02.08.2011 19:33

tak to nie jest basen :/

10

ba-sen ~ba-sen (Gość)02.08.2011 20:33

Baseny na Żwirkach zasypane, baseny na Dmowskiego też (a może wykorzystane jako magazyny?), no to się pytam: gdzie oprócz "Słoneczka" mogą się pluskać mieszkańcy pod gołym niebem 80.tys.miasteczka? Kolejni prezydenci zasypywali baseny, uważając, że Piotrkowianom są one niepotrzebne.No to mamy naturalny, by nie powiedzieć spontaniczny odzew młodego społeczeństwa!

00

broda ~broda (Gość)02.08.2011 21:11

Projektant powinien pomyśleć przed projektowaniem - ma to być kąpielisko czy fontanna.

10

rozsądek ~rozsądek (Gość)02.08.2011 21:20

A ja apeluje do urzędników był basen na piomie teraz go niema więc dzieciaki sobie radzą jak moga !!

00

Niech przestaną ??? ~Niech przestaną ??? (Gość)02.08.2011 22:04

...niech przestana biadolić, w piłkę nie mają gdzie grać,kąpać też za bardzo nie ma gdzie, to co maja robić. Przestańcie straszyć tych dzieci bo się zaczną jąkać.

00

Marek ~Marek (Gość)02.08.2011 22:35

To wina chojniaka ze nie ma basenu.Ale kocham Piotrkow bo mozna lepiej...Jakie kity, moherowe berety teraz powinn płacic za wode i scieki bo oni go wybrali.

00

Marek ~Marek (Gość)02.08.2011 22:39

Słoneczko kto tam pojdzie sama patologia tam chodzi.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat