metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)19.07.2010 17:12

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Z tamtej informacji te linki, oczywiście - "wyparowały"!

O, najserdeczniej przepraszam. Nie wyparowały. Są.
http://www.epiotrkow.pl/news/news,1023

00

Piotr Piotrranga19.07.2010 17:13

Nową jakością będzie jedynie toaleta w budynku głównym zamiast odrębnego wychodka. Reszta to jak widać na obrazkach to odnowienie obecnego standardu.
Ponadto z mojego -pasażera punktu widzenia- dworzec to całość więc co z peronami, co z cywilizowanym przejściem na drugi peron, co z wiatą na drugim peronie?
Czy kolej planuje chociaż hipotetycznie wydłużenie peronów? - są krótsze niż w Rozprzy. Wiem z drugim jest problem ale pierwszy można wydłużyć na północ.

00

sos ~sos (Gość)19.07.2010 17:15

czuję się "zapładniaczem" redakcji.

Tragedia!!!

00

~J. ~J.ranga19.07.2010 18:45

Może to nieskromne, ale coraz częściej czuję się "zapładniaczem" redakcji.

jeśli pan panie Pawle, jest "zapładniaczem" to w takim wypadku ja jestem za aborcją, eutanazją, kastracją i podwiązywaniem jajników !!

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)19.07.2010 20:12

Oby tylko Pobożny nie czego nie zdążył podpisać. Jak zdąży to koszt wzrośnie o jakieś 30 % bo przecież można.

00

noga ~noga (Gość)19.07.2010 21:13

nareszcie cos ważnego się zrobi w tym mieście, jak mówia pkp jest zawsze wizytówka miasta, jak dla mnie wygląda sympatycznie

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)19.07.2010 21:23

"~J." napisał(a):
jeśli pan panie Pawle, jest "zapładniaczem" to w takim wypadku ja jestem za aborcją, eutanazją, kastracją i podwiązywaniem jajników !!

A w następnej kolejności za czym, co przecież wypada logicznie i konsekwentnie? Za zabójstwem?
--------------
PS Wiedza w społeczeństwie jest opłakana, więc spieszę z wyjaśnieniem, że nie sposób mężczyźnie podwiązać jajniki, bowiem on takowych nie posiada.

Komentarz był edytowany przez autora: 19.07.2010 21:26

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.07.2010 21:49

PS Wiedza w społeczeństwie jest opłakana, więc spieszę z wyjaśnieniem, że nie sposób mężczyźnie podwiązać jajniki, bowiem on takowych nie posiada.

Gwoli uzupełnienia - kobiecie, która jajniki posiada, również nie sposób ich podwiązać - można co najwyżej podwiązać jajowody: http://www.federa.org.pl/publikacje/mat_info/steryliz.htm

00

też "nieudacznik" ~też "nieudacznik" (Gość)19.07.2010 22:51

Niestety wytworem kapitalizmu jest polaryzacja ekonomiczna społeczeństwa i oprócz pałaców tzw. "ludzi przedsiębiorczych", mamy bezdomność tzw. "nieudaczników" (używając języka liberałów) i ci ostatni będą dalej koczować na dworcu i to są prawdziwe problemy, które dokładnie zwisają właścicielom pałaców, którzy zresztą pociągami nie jeżdżą, bo mają limuzyny, oczywiście kupione "na firmę" jako ciężarowe, bo z kratką, których zakup i eksploatacja obciążają koszty firmy, choć być może ani kilometra w sprawach firmowych nie przejeżdżają, żeby jakoś wykiwać fiskusa, a pośrednio przyczynić się do braku pieniędzy również na wyjście z bezdomności mieszkańców dworca. Dlatego mało mnie obchodzi jakiś remont dworca.

00

~J. ~J.ranga19.07.2010 22:56

Piotr Włostowicranga
2 godziny temu, 21:23
"~J." napisał(a):
A w następnej kolejności za czym, co przecież wypada logicznie i konsekwentnie? Za zabójstwem?
--------------
Komentarz był edytowany przez autora: 1 godzina temu, 21:26

a kto mówi żeby panu podwiązywać cokolwiek ? i pana poddawać eutanazji ? pozdrawiam i życzę długich lat w zdrowiu - rzecz jasna :-)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat