metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jan ~jan (Gość)22.11.2011 11:50

Wyobrażam sobie jak musi boleć to zamieszanie z przyczepę Pana Chojniaka skoro wysyła Straż M. do takich akcji....

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga22.11.2011 12:08

I nie tylko. Doszło nawet do tego, że nielegalnie zdobywa IP krytykujących jego poczynania użytkowników ePiotrków.

00

szczawik szczawikranga22.11.2011 12:12

"Piotrkowianin" napisał(a):
I nie tylko. Doszło nawet do tego, że nielegalnie zdobywa IP krytykujących jego poczynania użytkowników ePiotrków.

moze mi skoczyc!

00

sklave ~sklave (Gość)22.11.2011 12:39

"jan" napisał(a):
Wyobrażam sobie jak musi boleć.....

szczególnie kiedyś chłoniesz treść i potkniesz się......
o dyszel..
Marszałek Piłsudski mawiał.
Racja jest jak upa. d, każdy ma swoją.
http://sklave.manifo.com/

00

wieloryb ~wieloryb (Gość)22.11.2011 14:49

Koniec Prezydenta Chojniaka nadchodzi.....jeszcze niech podniesie podatki, wodę i inne płaty...W MOK i OSIR już opłaty podskoczyły......Powoli różne środowiska się budzą...

00

zet ~zet (Gość)22.11.2011 16:07

a skad wiesz ?? :D

00

lukch ~lukch (Gość)22.11.2011 18:42

Jeśli posuwają się do tego to bardziej ich wnerwiamy niż myślałem. Ostatecznie jednak zgadzam się ze 'szczawikiem' ... mogą nam skoczyć! Może sprawdza czy z UM mu tyłka nie smarują :-). Ciekawe jak taki argument na motywacji wymówienia by Sąd Pracy przyjął ;-).

00

informacja dla PROKURATORY ~informacja dla PROKURATORY (Gość)22.11.2011 20:36

Piotrkowianin napisał :
8 godzin temu, 12:08
"I nie tylko. Doszło nawet do tego, że nielegalnie zdobywa IP krytykujących jego poczynania użytkowników ePiotrków."
A więc Prokuratura powinna śledztwo w tej sprawie rozpocząć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No chyba że Oni też stoją za władza.. Zobaczymy
PIOTRKOWIANIN jak masz jakieś ARGUMENTY TO PISZ.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga23.11.2011 10:34

"informacja-dla-PROKURATORY" napisał(a):
No chyba że Oni też stoją za władza.. Zobaczymy
PIOTRKOWIANIN jak masz jakieś ARGUMENTY TO PISZ.

Zobacz wypowiedź Elżbiety Jarszak z 02.08.2011 10:00 w temacie: http://www.epiotrkow.pl/forum/kom,Piotrkow-Czy-to-chodnik-czy-sciezka,8043,news
Nie przypominam sobie, żebym był przedstawiony tej pani. Nie przedstawiałem się też na forum, więc moje dane osobowe musiała ona zdobyć nielegalnie od mojego dostawcy internetowego. Czy można tego dostawcę jakoś postraszyć?

00

230 volt ~230 volt (Gość)23.11.2011 11:43

Zobacz wypowiedź Elżbiety Jarszak z 02.08.2011 10:00 w temacie: http://www.epiotrkow.pl/forum/kom,Piotrkow-Czy-to-chodnik-czy-sciezka,8043,news
Nie przypominam sobie, żebym był przedstawiony tej pani. Nie przedstawiałem się też na forum, więc moje dane osobowe musiała ona zdobyć nielegalnie od mojego dostawcy internetowego. Czy można tego dostawcę jakoś postraszyć?

Piotrkowianinie Szanowny!
Nie siej sensacji pośród mniej zorientowanych użytkowników forum.
Sam wielokrotnie pytasz forowiczów, czy potrafią posługiwać się wyszukiwarką Google albo czy wykorzystali już darmowy limit na wyszukiwania.
Otóż, ludzie potrafią korzystać z usług pana Google. I wystarczy kwadrans, żeby dowiedzieć się, kim jest Piotrkowianin.
Wujek Google poda nie tylko Twoje imię, ale także nazwisko, inne Twoje nicki i wpisy na innych forach, Twoje główne hobby, artykuły prasowe z Twoim udziałem (i Twoim zdjęciem), zdjęcia Twojego autorstwa, a także byłe miejsce pracy, przynależność do stowarzyszenia wiadomo jakiego, jak również - adres zamieszkania i numer telefonu komórkowego, choć te ostatnie dane mogą być już nieaktualne.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat