po co nam leniwa straz wiejska, lepiej cale pieniadze przeznaczyc na policje!
CZYLI
Straż Miejska i Policja..i Pogotowie mające po wyżej
2,5 ton NIE MAJĄ PRAWA PARKOWAĆ według prawa "T 31"
To zaczynamy robić zdjęcia !!!!!!!!!
Jak my osoby niepełnosprawne nie możemy parkować to wy również.
Tylko pojazdy na tzw " kogutach" mogą parkować- jako uprzywilejowane.
"więc strażnicy nie mogli pozostać na tę sprawę obojętni.."
Mogli taśmą odznaczyć niebezpieczeństwo...albo mogli stać i pilnować do przybycia właściciela.
PYTANIE DO SM- Czy nie dopełnili swoich obowiązków strażnicy którzy byli na miejscu akcji ? Nie zabezpieczyli miejsca w żaden sposób, przecież stwarzało zagrożenie.
Straż Miejska i Policja mają ciekawsze rzeczy do robienia. Mogą np. przesiadywać w monopolowym na Przemysłowej, albo pić kawkę na BP koło Kauflandu. Ostatnio policjanci obiboki wyszli sobie z BP i bidoki nie mogli swojej bryki otworzyć. Męczyli się z 15 minut. Na takie rzeczy mają czas.
Może jakiś dowcipniś im zamki czymś zablokował? ;)
A tak przy okazji to czy ten opisywany przedsiębiorca nie ma na co wydawać pieniędzy i tracić czas, jak na rozstawianie na ulicach przyczep z plakatami mającymi za zadanie dyskredytować zakup samochodu dla prezydenta Piotrkowa? Bo przecież nie o dyskryminację normalnych użytkowników parkingów tu chodzi. Zaznaczam, że wcale nie jestem miłośnikiem pana Ch., lecz bulwersuje mnie to, że zakup przeciętnego samochodu(bo co to znowu za "luksusowy" samochód za ca. 100000 zł)dla prezydenta sporego zreszta miasta powoduje taką bzdurną akcję.
Mam wrażenie, że w takim przypadku SM powinna wlepić mandat producentowi przyczepy oraz instytucji odpowiedzialnej za wydanie atestu bezpieczeństwa. Czy winą jest zakup przez konsumenta produktu niezgodne z standardami bezpieczeństwa. Przecież konsument nie ma obowiązku znać się na budowie konstrukcji przyczep i normach bezpieczeństwa. Nie tutaj Hoffman zakukał.
Za swoje stawia, w odróżnieniu od Pobożnego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!