metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dccfgvbd ~dccfgvbd (Gość)17.02.2011 16:52

mojim zdaniem powinni zrobić tam jakiś teatr/.

00

wodnik1985 wodnik1985ranga17.02.2011 18:22

OK,ale taki na otwartym powietrzu,powiększyć amfiteatr,rozbudować...Zrobić otwartym dla wszystkich,ułatwić młodym artystom występy.w okresie letnim niech dzień w dzień cos się dzieje...Występy dla dzieci w dzień,a wieczorem dla doroslych...a nie jak co roku długo oczekiwane dni piotrkowa,juwenalia(zresztą co roku gorsze)!!!Spójrzmy prawdzie w oczy to tylko marzenia.....:(

"dccfgvbd" napisał(a):
~dccfgvbd (Gość)1 godzina temu, 16:52mojim zdaniem powinni zrobić tam jakiś teatr/.

00

klet ~klet (Gość)17.02.2011 18:26

"wodnik1985" napisał(a):
OK,ale taki na otwartym powietrzu,powiększyć amfiteatr,rozbudować...Zrobić otwartym dla wszystkich,ułatwić młodym artystom występy.w okresie letnim niech dzień w dzień cos się dzieje...Występy dla dzieci w dzień,a wieczorem dla doroslych...a nie jak co roku długo oczekiwane dni piotrkowa,juwenalia(zresztą co roku gorsze)!!!Spójrzmy prawdzie w oczy to tylko marzenia.....:(

Warto pomarzyć czasem :)
Nawet galerię dałoby radę tam wcisnąć gdyby wymienić te szyby na nowsze wpuścić więcej słońca. Chyba można w tym budynku zrobić masę rzeczy i przy tym zachować funkcjonalność :)

00

wodnik1985 wodnik1985ranga17.02.2011 18:58

Ehhh wiesz Klet w naszym mieście tylko marzenia mieszkańcom zostały....Patrze nieraz na widokówki Piotrkowa,te przedwojenne,ale i te z lat 70dziesiątych to smutek ogarnia... http://www.muzeumpiotrkow.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=9:starewidokowki&Itemid=78

"klet" napisał(a):
Warto pomarzyć czasem :)
Nawet galerię dałoby radę tam wcisnąć gdyby wymienić te szyby na nowsze wpuścić więcej słońca. Chyba można w tym budynku zrobić masę rzeczy i przy tym zachować funkcjonalność :)

00

klet ~klet (Gość)17.02.2011 19:41

"wodnik1985" napisał(a):
Ehhh wiesz Klet w naszym mieście tylko marzenia mieszkańcom zostały....Patrze nieraz na widokówki Piotrkowa,te przedwojenne,ale i te z lat 70dziesiątych to smutek ogarnia...

Pociesz się, tym że Twoje dzieci będą wspominać obecny Piotrków tak samo dobrze jak Ty ten sprzed kilkudziesięciu lat :)
Efekt takiego stanu to gamonie u władzy, którzy rozdają na lewo i prawo stołki i marnują publiczne środki. Brak realnego planu rozwoju miasta na najbliższe naście lat z podziałem na poszczególne etapy. Gdzie wizja zagospodarowania poszczególnych części miasta ich rozwoju itd. Tego nie ma i nie będzie bo to jest rzecz, na której oni nic nie zarobią. Natomiast robienie przekrętów i opierniczanie się to im najlepiej wychodzi i za to zarabiają tyle, że szkoda mówić.
Głosujcie ludzie na inne partie niż te co są przy korycie. Niech obecne tuczniki odejdą na dietę.

00

wodnik1985 wodnik1985ranga17.02.2011 19:54

Narazie to musztarda po....
A tak z innej beczki,przechodziłem dwa dni temu przez ulice starowarszawską....ja pier....dramat!!!Przecież jak po wojnie,jeszcze gorzej niż było...co druga kamienica zamurowana(wylączona z użytkowania),co trzeciej nie ma....co jest grane...Co z rewitalizacją starego miasta??Co ze starowarszawską...Czy to nie powinna być wizytówka starego miasta od strony południowej?

"klet" napisał(a):
Głosujcie ludzie na inne partie niż te co są przy korycie. Niech obecne tuczniki odejdą na dietę.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)17.02.2011 19:57

"wodnik1985" napisał(a):
Co ze starowarszawską...Czy to nie powinna być wizytówka starego miasta od strony południowej?

wodnik1985 to Ty nie wiesz? Oni dla filmowców tak wszystko zostawili..

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)17.02.2011 20:01

"klet" napisał(a):
Nawet galerię dałoby radę tam wcisnąć g

Albo Muzeum Figur Woskowych.Oj kandydatów na eksponaty w takiej placówce to już mam!A może wybierzmy pierwszą 10 figur woskowych Piotrkowa?

00

klet ~klet (Gość)17.02.2011 20:57

"MARKPIO" napisał(a):
wodnik1985 to Ty nie wiesz? Oni dla filmowców tak wszystko zostawili..

Nie nie prawda nie dla filmowców tylko wodnik wojna się szykuje to już barykaduję kamienice :)

00

wodnik1985 wodnik1985ranga17.02.2011 21:11

Chojniak zapomniał o tej ulicy...nazwijmy ja widmo.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat