metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
karaś ~karaś (Gość)22.08.2012 16:59

I niech pokażą do kamery karteczki z zarobkami średniego i niższego personelu. Nawet w Kambodży będą mieli niezły ubaw.

00

sklave sklaveranga22.08.2012 17:23

Szpital będzie miał możliwość przesyłania wyników medycznych i transmisji operacji.....
No i na tym poprzestanie.
Nie będzie to dotyczyło tylko wybrańców narodu.
O ile dojdzie do takiej transmisji nie zapominajcie o naszym boskim Marianie!!!Jego wizerunek też powinni za oceanem zobaczyć, przecież to doctor.
Zbyt piękne by prawdziwe było zarazNarodowe Formacje Zabijania przetarg ogłoszą, wyznaczą limity no i zabiorą się do podpisywania kontraktów. Pewnie wyznaczą listę konsultantów, etc, etc.. A po paru miesiącach może zrefundują poniesione koszty przez szpitale..
Czar pryśnie niczym bańka mydlana.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

sklave sklaveranga22.08.2012 18:17

"97300" napisał(a):
A w domu to wszyscy zdrowi?Może już czas na zmianę lekarza,ten Ciebie oszukuje.

Masz rację lekarz mnie oszukuje.
Tylko co ja zrobię jak lekarz przyczepił się jak rzep do psiego ogona i nijak go zrzucić.
A teraz a
Teraz
Usłyszysz
Same
Kłamstwa
http://sklave.manifo.com/polityka

00

pacjentka ~pacjentka (Gość)22.08.2012 21:42

Informacja dotyczy jednego szpitala w Piotrkowie, tylko w jednym szpitalu dba się o chorych. W drugim szpitalu żaden sprzęt nie pomoże jeśli nie zmieni się podejścia do chorych!!!!!!!!!

00

patient ~patient (Gość)22.08.2012 21:52

no uśmiałem się do łez, a którzy to wybitni specjaliści naszej sławetnej umieralnio-rzeźni będą się tak lansować, i z czym chcą wystąpić z nieudaną wymianą endoprotezy, czy porodem opóźnionym o pół doby :(

00

... ~... (Gość)22.08.2012 23:48

Rakowska - mój dziadek poszedł z do szpitala i wyjechał w trumne .. na izbie przyjęć dostał zapalenia płuc - co w jego przypadku okazało się śmiertelne... :-(

00

PT 09 ~PT 09 (Gość)23.08.2012 01:47

a ta blondi z mikrofonem to tak szczerzy kły jak kuń w Janowie Podlaskim przed licytacją...iiiiiiccccccchhhhhhhaaaaaahhhhhhaaaaaa

00

siostra Bazen ~siostra Bazen (Gość)23.08.2012 02:50

Z prawy struny rospoznaje Mazura po oprawce pingli.
Tyn to mo zdrowie na to latanie wszyndzie.

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)23.08.2012 06:16

"PT-09" napisał(a):
a ta blondi z mikrofonem to tak szczerzy kły jak kuń w Janowie Podlaskim przed licytacją...iiiiiiccccccchhhhhhhaaaaaahhhhhhaaaaaa

ZIOM trawniki w mieście strzyże,może siano poczuła.

00

asiaa ~asiaa (Gość)23.08.2012 07:38

A ja i tak na operację kolana nie poszłabym do żadnego szpitala w Piotrkowie!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat