Szkoda gadać co do poziomu niektórych kierowców MZK - odnosze wrażenie że ta praca to dla nich ogromna kara.
To pewnie był taki siwy dziadek koło 60, który często jeździ Jelczem nr 31.
tacy kierowcy jeżdżą tymi MZK a nie którzy to naprawdę przesadzają . jeżdżą przed albo po czasie ja raz się na zajęcia do szkoły spóźniłem bo kierowca był opóźniony.
Myślicie,że to jest taka przyjemna praca?Cały czas stres,musisz być zawsze wyspany i w formie.Kibel zimny na pętli a zarobki żenada.Ja to im współczuję.
to samo dotyczy stacji paliw MZK obsługa niektórych panów tam pracujących jest fatalna
korzystam codziennie z usług MZK i tez nie jestem zadowolona. Niektórzy kierowcy robią wielką łaskę że sprzedadzą bilet. A jeśli chodzi o rozkład jazdy to dość często (szczególnie w godzinach wieczornych, w weekend i święta)jeżdżą jak sami chcą lub wogole nie jeżdżą.
MZK jest taka dla dobra mieszkańców. Dzięki staraniom pana prezydenta....
Dzięki usilnym staraniom naszego prezydenta jeździmy chyba najstarszymi autobusami w Polsce: najmłodsze 3 autobusy naszego MZK mają już 8 lat, a 7 z 17 MAN-ów kończy w tym roku 20 lat.
Ale dzięki tym staraniom kolesie od transportu owiec wymieniają swoje stare padaki na coraz nowsze.
~komentator, ale czy ktoś im każe tam pracować? NIE. Także daruj sobie. MZK było jest i będzie zawsze najgorszym środkiem transportowym w naszym mieście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!