metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.05.2010 22:13

Chociażby: doprowadził do wybudowania wschodniej obwodnicy (ul. Miast Partnerskich) i drugiej jezdni ul. Sulejowskiej od ronda Bugaj do granicy miasta (a nawet 600 metrów dalej) oraz fragmentu zachodniej obwodnicy od ul. Słowackiego do ul. Dmowskiego (w sumie ok. 5 km drogi dwujezdniowej), a także remontu ul. Sulejowskiej.
A Pobożny? 420-metrowy odcinek zachodniej obwodnicy od ul. Słowackiego do Modrzewskiego zamierza budować 2 lata: 2010-2011.
190 ddc

Komentarz był edytowany przez autora: 06.05.2010 22:15

00

lukch ~lukch (Gość)06.05.2010 23:39

Również uważam, że biorąc pod uwagę kompetencję to Matusewicz był dużo lepszy.

00

widz ~widz (Gość)07.05.2010 00:32

Ludziska
obojętnie kto bedzie u władzy Wam i tak bedzie żle
jeszcze sie taki nie narodził...
ten wybudował to a tamten tamto i co z tego ???????
bez pieniedzy z Unii i tak by nic nie zrobili
a jeżeli chodzi o MOK to chyba słuszna decyzja może przyjdzie ktoś normalny i bedą w końcu jakieś normalne imprezy ,koncerty
bo w tej chwili sa tylko koncerty cygańskich kapel (żenada)
Pytam sie dla kogo ???????/
bo chyba nie dla tych normalnych
Panie Chojniak mam nadzieje że na stanowisko przyjdzie ktoś bez układów i polityki
bo ją możemy oglądać w TV !!!!!!!!
niech to bedzie człek któremu zależy na wizeruku MOK-u jako instytucji kulturalnej a nie pagaduch politycznych
A pana Jacka zapraszamy na Dmowskiego :)

00

AnnaD ~AnnaD (Gość)07.05.2010 09:58

"widz-" napisał(a):
bo w tej chwili sa tylko koncerty cygańskich kapel (żenada)
Pytam sie dla kogo ???????/

Żenadą jest to, że nie dostrzegasz powstania w naszym mieście sceny teatralnej,eleganckiej i doskonale wyposażonej , w dodatku za unijne pieniądze. Żenadą jest to, że nie kojarzysz spektakli teatralnych lub choćby koncertów operetkowych, które przyciągają tłumy widzów.
Żenadą jest to, że osoba o tak niskim poziomie orientacji w sferze zwanej kulturą w ogóle ma odwagę (tupet) zabierać głos. Następnym razem zabierz głos na temat lotów kosmicznych lub inżynierii genetycznej,to i tak wszystko jedno ...

00

PPP.L ~PPP.L (Gość)08.05.2010 19:44

Jak czytam o wstawiennictwie" Radnych" za Dyr.Sokalskim (DO KTÓREGO NIC NIE MAM I DOCENIAM JEGO PRACĘ), to śmiać mi się chce z Radnych stojących murem za Kolegą z Koalicji.Kiedyś jak czytałem - były Prezydent P.Matusewicz zwolnił kikudziesięciu Urzedników i wtedy Ci sami Radni (P.Brylski,P.Ostrowski i inni) jakoś nie sprzeciwiali sie temu na łamach prasy .Chyba wtedy braklo odwagi , albo NIE ZAUWAZYLI. Z TEGO CO CZYTAŁEM, TO CI URZĘDNICY TEŻ BYLI ZASŁUŻENI DLA TEGO MIASTA I PRACOWALI W U.M dłużej od Dyr.Sokalskiego.P.RADNI- żenujace sa te wasze krzyki pod publikę.Dobrze,że kadencja sie kończy.

00

mokowski styl ~mokowski styl (Gość)09.05.2010 09:00

I tym razem sprzedającym Pana Sokalskiego okazał się pracownik MOKu - Pan z żelem na włosach i spodniach ze skóry.
Pan Bujakowski wyżywił chłopca to w zamian za to też go sprzedał. Panie Jacku, współczujemy, że Pan musiał mieć też takiego pracownika.

00

Święty ~Święty (Gość)09.05.2010 22:16

Sprawa prosta... wyborcy ocenią działaność naszego prezydenta...
Naprawdę szkoda ludzi którzy zrobili coś dobrego dla Piotrkowa - kto ma coś przeciw niech zobaczy mok teraz a kiedyś - proste

00

97-300 97-300ranga12.05.2010 19:45

A kto podpisał się pod tym apelem?Tylko komuszki?Jedno mnie zastanawia p.Brylski plastyk czy coś w tym rodzaju jest dyrektorem w WORD-zie.Pewnie posiada odpowiednie kompetencje.

00

zetafon ~zetafon (Gość)12.05.2010 19:59

"97300" napisał(a):
A kto podpisał się pod tym apelem?Tylko komuszki?Jedno mnie zastanawia p.Brylski plastyk czy coś w tym rodzaju jest dyrektorem w WORD-zie.Pewnie posiada odpowiednie kompetencje.

Uczył w szkole dzieci rysować. Oni zawsze gdzieś się dostaną. Przyzwyczaili się do dużej kasy i bycia na świeczniku. Taka pazerność to domena polityków.

00

sauron ~sauron (Gość)12.05.2010 22:56

"97300" napisał(a):

Ty co się pieczętujesz krzyżem celtyckim i hasłem, "Dumny z mojego dziedzictwa". Jak jesteś taki dumny z dziedzictwa to nie pisz tego w języku angielskim tylko polskim . Używasz celtyckiego krzyża ale wiec ,że w na terenie Niemiec jest on zakazany jako symbol neofaszystowski.Wiedza nie boli , czas abyś o tym wiedział. Jeśli jesteś neopoganinem lub rodzimowiercem celtyckim to przepraszam , jest to w takim wypadku zrozumiałe - mam szacunek dla Celtów . Jeśli piszesz o " komuszkach" to waż waćpan słowa. Czytaj, ucz się, a zrozumiesz.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat