Chociażby: doprowadził do wybudowania wschodniej obwodnicy (ul. Miast Partnerskich) i drugiej jezdni ul. Sulejowskiej od ronda Bugaj do granicy miasta (a nawet 600 metrów dalej) oraz fragmentu zachodniej obwodnicy od ul. Słowackiego do ul. Dmowskiego (w sumie ok. 5 km drogi dwujezdniowej), a także remontu ul. Sulejowskiej.
A Pobożny? 420-metrowy odcinek zachodniej obwodnicy od ul. Słowackiego do Modrzewskiego zamierza budować 2 lata: 2010-2011.
190 ddc
Również uważam, że biorąc pod uwagę kompetencję to Matusewicz był dużo lepszy.
Ludziska
obojętnie kto bedzie u władzy Wam i tak bedzie żle
jeszcze sie taki nie narodził...
ten wybudował to a tamten tamto i co z tego ???????
bez pieniedzy z Unii i tak by nic nie zrobili
a jeżeli chodzi o MOK to chyba słuszna decyzja może przyjdzie ktoś normalny i bedą w końcu jakieś normalne imprezy ,koncerty
bo w tej chwili sa tylko koncerty cygańskich kapel (żenada)
Pytam sie dla kogo ???????/
bo chyba nie dla tych normalnych
Panie Chojniak mam nadzieje że na stanowisko przyjdzie ktoś bez układów i polityki
bo ją możemy oglądać w TV !!!!!!!!
niech to bedzie człek któremu zależy na wizeruku MOK-u jako instytucji kulturalnej a nie pagaduch politycznych
A pana Jacka zapraszamy na Dmowskiego :)
Żenadą jest to, że nie dostrzegasz powstania w naszym mieście sceny teatralnej,eleganckiej i doskonale wyposażonej , w dodatku za unijne pieniądze. Żenadą jest to, że nie kojarzysz spektakli teatralnych lub choćby koncertów operetkowych, które przyciągają tłumy widzów.
Żenadą jest to, że osoba o tak niskim poziomie orientacji w sferze zwanej kulturą w ogóle ma odwagę (tupet) zabierać głos. Następnym razem zabierz głos na temat lotów kosmicznych lub inżynierii genetycznej,to i tak wszystko jedno ...
Jak czytam o wstawiennictwie" Radnych" za Dyr.Sokalskim (DO KTÓREGO NIC NIE MAM I DOCENIAM JEGO PRACĘ), to śmiać mi się chce z Radnych stojących murem za Kolegą z Koalicji.Kiedyś jak czytałem - były Prezydent P.Matusewicz zwolnił kikudziesięciu Urzedników i wtedy Ci sami Radni (P.Brylski,P.Ostrowski i inni) jakoś nie sprzeciwiali sie temu na łamach prasy .Chyba wtedy braklo odwagi , albo NIE ZAUWAZYLI. Z TEGO CO CZYTAŁEM, TO CI URZĘDNICY TEŻ BYLI ZASŁUŻENI DLA TEGO MIASTA I PRACOWALI W U.M dłużej od Dyr.Sokalskiego.P.RADNI- żenujace sa te wasze krzyki pod publikę.Dobrze,że kadencja sie kończy.
I tym razem sprzedającym Pana Sokalskiego okazał się pracownik MOKu - Pan z żelem na włosach i spodniach ze skóry.
Pan Bujakowski wyżywił chłopca to w zamian za to też go sprzedał. Panie Jacku, współczujemy, że Pan musiał mieć też takiego pracownika.
Sprawa prosta... wyborcy ocenią działaność naszego prezydenta...
Naprawdę szkoda ludzi którzy zrobili coś dobrego dla Piotrkowa - kto ma coś przeciw niech zobaczy mok teraz a kiedyś - proste
A kto podpisał się pod tym apelem?Tylko komuszki?Jedno mnie zastanawia p.Brylski plastyk czy coś w tym rodzaju jest dyrektorem w WORD-zie.Pewnie posiada odpowiednie kompetencje.
Uczył w szkole dzieci rysować. Oni zawsze gdzieś się dostaną. Przyzwyczaili się do dużej kasy i bycia na świeczniku. Taka pazerność to domena polityków.
Ty co się pieczętujesz krzyżem celtyckim i hasłem, "Dumny z mojego dziedzictwa". Jak jesteś taki dumny z dziedzictwa to nie pisz tego w języku angielskim tylko polskim . Używasz celtyckiego krzyża ale wiec ,że w na terenie Niemiec jest on zakazany jako symbol neofaszystowski.Wiedza nie boli , czas abyś o tym wiedział. Jeśli jesteś neopoganinem lub rodzimowiercem celtyckim to przepraszam , jest to w takim wypadku zrozumiałe - mam szacunek dla Celtów . Jeśli piszesz o " komuszkach" to waż waćpan słowa. Czytaj, ucz się, a zrozumiesz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!