metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
miły ~miły (Gość)18.05.2012 14:54

Cytuję:
Bywałem trochę poza naszym marnym krajem i zauważyłem, że tam pieszy jest traktowany ze szczególną troską. W normalnym świecie samochody zatrzymują się gdy pieszy tylko zbliży się do pasów! U nas często stoję kilka minut, aż szanowny pan kierowca zlituje się i przepuści mnie przez jezdnię. A nieraz będąc na pasach niejeden szaleniec mija mnie o centymetry przejeżdżając prawie po stopach! Trochę kultury i wyobraźni panowie (i panie) kierowcy!!

Taa, a mnie najbardziej rozbraja debilizm pieszych zimą, kiedy to wchodzą w ostatniej chwili na jezdnie i myślą, że na lodzie lub w brei śniegu samochód stanie w miejscu.

00

gosia ~gosia (Gość)21.05.2012 23:04

NO NIESTETY ALE TEN CHŁOPAK WBIEGŁ TAK TWIERDZILI ŚWIADKOWIE UDZIELAŁAM MU PIERWSZEJ POMOCY SZKODA POTRĄCONEGO I SZKODA KIEROWCY...

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)22.05.2012 00:40

"P51" napisał(a):
Tylko w tych krajach o których byłeś łaskaw wspomnieć komuna nie wyniszczyła ludzi światłych

/facepalm/
Jak byłem mały, to pani w szkole tłumaczyła mi, że w Polsce się pije, bo za sanacji panowie rozpijali chłopów.
Też uczysz w szkole?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat