spoczywaj w pokoju Paulinko[*]Znam obydwie dziewczyny bardzo dobrze.
Kasiu wracaj do zdrowia,trzymam kciuki i mam nadzieje ze niedługo sie znowu spotkamy.
Trochę dziwny ten wypadek. Samochód jadący z prędkością 70 km/h przejeżdża w ciągu sekundy prawie 20 metrów. Czy ta ciotka go nie widziała? Bo wygląda na to, jakby mu weszła wprost przed maskę.
Slisko było i ciemno.
Ja jechałem po mieście 50 - i pieszy z lewej strony poprostu wtargnoł też było mokto ... zatrzymałem się w połowie pasów ... i byłem podswiadomie przygotowany na to że może wejśc bo go widziałem i wiedziałem że są pasy.
Była taka kampania urzyj wyobraźni ... pieszy też musi ocenić jak auto jedzie ...
znam bardzo dobrze te dziewczyny...
Paulinko spoczywaj w pokoju[*]
Kasiu zycze powrotu do zdrowia (wiem ze jestes w bardzo ciezkim stanie) i mam nadzieje ze niedlugo znowu sie spotkamy.
Wszyscy jesteście po stronie kierowcy a czy ktoś z was pomyślał jak się czuja rodzice tej biednej dziewczynki??? Ona miała dopiero 10 lat i cale życie przed sobą . A jak na tym miejscu by było wasze dziecko chcieli byście czytać komentarze o tym ze to niby wina była ciotki i dziewczynki zastanówcie się ludzie. Trochę szacunku dla rodziny. Wyrazy współczucia dla rodziców i najbliższej rodziny.
Tartu i Piotrkowianin...jak nie znacie sytuacji to lepiej sie nie wypowiadajcie.
Lolku...czy jest mniejszy czy wiekszy ruch nie oznacza ze taki d...l ma gnac jak wariat po ulicy...prawda?
RODZICOM I RODZINIE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA,TO BYŁA CÓRCIA MOJEJ KOLEŻANKI ZE SZKOŁY PO PROSTU NIE MOGĘ SIĘ OTRZĄSNĄĆ.MAM SYNA W TYM WIEKU CO PAULINKA,MODLĘ SIĘ O ZDROWIE KASI
[cytat="Gosc"]Tartu i Piotrkowianin...jak nie znacie sytuacji to lepiej sie nie wypowiadajcie.
Lolku...czy jest mniejszy czy wiekszy ruch nie oznacza ze taki d...l ma gnac jak wariat po ulicy...prawda?[/cytat
To nie tak ... tylko nie wieszjcie psow na kierowcy !!!
Tragedia tragedią - ale kierowaca też wiele przeszedł i z czystym sumieniem - większość osób mogłobyć na jego miejscu ...
Dlaczego nikt prawie z pieszych nie używa kamizelek odblaskowych ... ???
To poważny problem ... i może da co niektorym do myślenia w obliczu tak ogromnej tragedii ... dla każdej ze stron !!!
Przejeżdałam tam widziałam to małe dzieciątko w worku okrpny widok serce bolała chociaż ich nie znam współczuje również kierowcy napewno przeżył szok to prawda na takim odcinku nikt nie spodziewa się że morze ktoś tam przechodzić :(([*] To przejście powinno być oświetlone!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!