metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
aaa ~aaa (Gość)21.11.2010 20:06

świetna dziewczynka beztroska wesoła pomocna kochana;(;(;([*][*]

00

... ~... (Gość)21.11.2010 20:24

słuchajcie ja przejeżdżałam tam 10 minut po tej tragedii nie ma nic gorszego jak widok zapłakanej matki i krzyczącego brata a ci policjanci h.... jedne darli się na matkę bo chciała zobaczyc ciało własnego dziecka ! na jaki huj im ta trasa? zle było? a jak już robią to po ludzku z ograniczeniami i sygnalizacją świetlną a taki jedzie jak głupi i przez to nie ma młodego dziecka! ten remont zabrał już 4 osoby!!! niech sie starają o odszkodowania tylko pieniądze nie wrócą dziecku życia! nie życzę nikomu takiego widoku jeszcze ta znieczulica ludzka!!! a tych policjantów i dwóch sanitariuszy to bym po prosty nie wiem!!!

00

lhejka ~lhejka (Gość)21.11.2010 21:00

masz rację Aniu co do tych remontów wszystko robią za minimum kasy a reszte do kieszeni i tak właśnie powstają tragedie, a co do służby policyjnej i sanitarnej to nie bedę komentowac bo brak słów miałem nie raz stycznosc. szczere kondolencje dla całej rodziny, szkoda Paulinki

00

Kasztelanka ~Kasztelanka (Gość)21.11.2010 21:06

W jakim my kraju żyjemy??!! Jakim prawem odbierane jest prawo MATCE do ostatniego zobaczenia swojego dziecka i to w TAKI SPOSÓB?? Ciekawa jestem, jak ci ludzie by zareagowali gdyby to było ICH dziecko. Współczuję tej rodzinie. Ogromna strata...

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)22.11.2010 01:04

Remonty przedwyborcze Qu.wa , a dzieciaki giną. Tragedia,łączę się w żalu.

00

;( ~;( (Gość)22.11.2010 02:14

Podłość i głupota ludzka nie zna granic!!!.
Nie jestem w stanie zrozumieć kretynizmu ludzi którzy w tak bez myślny sposób przeprowadzają jakiekolwiek remonty na których giną nie winni ludzie i dzieci.
Ile jeszcze musi stać się nieszczęść???,i tragicznych wypadków aby w końcu do kogoś coś zaczęło docierać że coś źle robią!!!.
Ciężko mi to pisać!!!,gdyż ta tragedia dotknęła córki mojej siostry;(;(;( Nie mieści mi się to poprostu w głowie!!!.K... jak długo jeszcze będziemy żyć w tak zacofanym do tyłu kraju?!?!?!? ;([*]

00

ja ~ja (Gość)22.11.2010 09:01

zostaje tylko modlitwa żeby jej ciocia przeżyła :(

00

ja ~ja (Gość)22.11.2010 09:12

"..." napisał(a):
niech sie starają o odszkodowania tylko pieniądze nie wrócą dziecku życia!

Tak pieniądze nie wróca zycia ale w końcu NIECH KTOŚ PONIESIE KARE za balagan w naszym mieście !!!!!!!!!!!!Ba..świętują wybory a rodzina CIERPI niesamowicie !!!!DZIECKO NIE ŻYJE A 23 LETNIA DZIEWCZYNA WALCZY O ŻYCIE a włodarzy tego miasta maja w d...pewne zagrozenia !!!

00

hela ~hela (Gość)22.11.2010 09:13

współczuje i łocze sie w bólu z cała rodzina ....

00

P51 ~P51 (Gość)22.11.2010 09:30

"MARKPIO" napisał(a):
Remonty przedwyborcze Qu.wa , a dzieciaki giną. Tragedia

Człowieku,zastanów się co gadasz...
Remonty są konieczne, chyba,że chcesz żyć w skansenie i na śmietniku.
Dziecko zginęło nie z powodu remontu, tylko z powodu idioty za kierownicą...
A że tragedia, to oczywiste.
Ciebie mi tez żal...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat