do znawcy " januszek " Wisła Plock to aktualny Mistrz Polski he he placku
Nie chce mi się dyskutować z laikami,powiem tylko tyle:ostatni finał MP- Vive Targi Kielce-Orlen Wisła Płock 3-0.Orlen Wisła była mistrzem Polski 2 sezony temu,gdy ograła Vive 3-1,he he frajerski placku.
Dziewczyny! Co wyrabiacie?
Umawialiśmy się,że przegrywając kolejne mecze przyczyniacie się do obalenia Prezydenta Chojniaka.Poprostu żenada.
pIOTRKOWSKA iNICJATYWA oBYWATELSKA
Piotrkowianin miał trening zaraz po meczu Piotrcovii - wcale nie dopingowali dziewczyn, wręcz było widać smutek na ich twarzach...
Niestety sprawy zawodowe nie pozwoliły mi zjawić się w piątkowe popołudnie w hali Relax.Szczerze też mówiąc nie spodziewałem się takiego wyniku.Tym większa radość i większe gratulacje,że mimo przeciwności losu,zespół tak walczy.Dzisiaj zobaczymy w jakim humorze pojawi się zarząd Piotrkowianina po spektakularnym zwycięstwie w Płocku.Przecież zarówno Piotrcovia jak i Piotrkowianin pokonali wicemistrzów kraju,he he!!!
P.Karkut powiedziala po meczu PIOTRCOVIA nas niczym nie zaskoczyla-hahhahhahha a jednak pani trener a jednak :) was zaskoczyla tym,ze nie dalyscie rady naszym gwiazdeczkom.Wynik nie byl jednobramkowa przewaga tylko 5 :)
i caly mecz byl nasz :) to nie byl fuks to byl zamierzony cel-osiagniety jak widac!!!
Gratulacje dziewczyny, chyba nikt się nie spodziewał tak szybko takich wyników po zmianie trenera.
--------------------------------------------------
http://naszpiotrkow.blogspot.com/ - nowe posty
Jestem w SZOKU. Aż sprawdziłem datęm, ale przecież dziś nie 1 kwietnia ...:)
BRAWO DZIEWCZYNY!
Brawo! Imponujący finisz na koniec sezonu zasadniczego. Z taką grą jest niemal pewne ze się utrzymamy. Mam nadzieję że swoją świetną grą zawodniczki Piotrcovii przyciągną sponsorów a i miasto wyłoży więcej pieniędzy na klub aby w przyszłym sezonie Piotrcovia walczyła o wyższe cele niż utrzymanie.
BRAVO!!! Super mecz, szkoda, że nie w sobotę...Atmosfera na hali i w zespole super, taniec po meczu zawodniczek bezcenne...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!