Cieszy tylko wynik,gra niestety pozostawia wiele do życzenia.Brakuje wartościowych zmienniczek,choć niektóre dziewczyny zaskakują na plus,jak w tym meczu Paulina Cieślak.O stylu nikt nie będzie zaraz pamiętał,liczą się tylko punkty.Mam nadzieję,że zaczniemy je teraz gromadzić.
Swietnie grala Paulina...Kilka fajnych akcji,najwazniejsze 2 punkty ale frekwencja tragedia...Ludziska zbierzcie na nastepny mecz brata,siostre,wujka,ciocie,ich dzieci i przybadzcie...wszak 5 zl to nie majatek...A co do biletow bylam swiadkiem kiedy kupowalam bilet dla siebie,ze inni zostali wpuszczeni po prostu za darmo...Czy tego nie powinni bardziej pilnowac... 5 zl to nie majatek by moc ogladac nasze gwiazdeczki...A i kasa wiadomo przyda sie naszym...
http://infopatrol.pl/index.php/item/87-pierwsza-wygrana-piotrcovii
Wejście Pauliny b.dobre 3 rzuty i trzy bramki ocena świetnie
jest nieprawdziwa bo następne 3 rzuty z czystej pozycji były
już niecelne ale i tak w tym meczu była lepsza od Mijas.
Mecz jak mecz, niektóre dziewczyny na plus, niektóre w swoim stylu, ale niech mi ktos powie po co trzymać na boisku Szafnicką, skoro w końcówce to jej błędy i niecelne rzuty spowodowały taką nerwówkę. Trenerka powinna to zauważać i można było wpuścić Wage za Szafnicką. Końcówka I połowy pokazała że lepiej graja z Wagą, Kopertowską i Wypych na rozegraniu a Szafnicka nadaje się na 10 - 15 minut, dla zmiany, bo jest cienka i popełnia tyle błędów jak juniorka.
Myślę,że już w zeszłym sezonie Szafnicka jeden dobry mecz przeplatała czterema złymi.Jest to niestety zawodniczka na 15 minut,bo złe zagrania są wynikiem braków kondycyjnych.Mam nadzieję,że dziewczyny straty punktowe mają już za sobą i czekamy na dobre wiadomości weekendowe z Nowego Sącza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!