Nie czepiajcie się Krzyśka. Gdyby nie on, to wpisów pod każdym artykułem o Piotrcovii byłoby....zero :) Wpisze się 5-6 razy i jest ruch. Pozdrawiam
Cenzura i usuwanie komentarzy na tym portalu brnie w najlepsze. Widać moderatorzy strony żyją jeszcze w poprzedniej epoce. Pozdrawiam i życzę obiektywizmu
po kilkunastu latach beznadziei wreszcie światło w tunelu dla normalnych kibiców piłki ręcznej w Piotrkowie
Gdzie artykuł o inauguracji sezonu przez Polonię Piotrków Trybunalski?
Zróbcie relację live jak Piotrkowianin i będzie po sprawie. Zdjęcia sportowe to przeżytek
Puchar Polski w piłce nożnej i 3700 kibiców 25% pojemności stadionu. Piotcovia nie wpuści nikogo, chociaż na mecze ligowe około 50 osób przychodzi. Piotrkowianin chociaż relację live zrobi.
Piotrcovii medialnie jest słabiutka. Oprócz zdjęć nie ma nic więcej do zaproponowania. Słabo jak na dzisiejsze czasy.
Cenzura tu jest od zawsze, a co najgorsze to brak obiektywizmu, nie mówiąc o rzetelności dziennikarskiej.
Dlaczego nadal jest brak informacji z derbów z IV ligi pomiędzy Polonią a Skalnikiem?
Przecież to jak dla tego portalu dość ważna informacja, choć to tylko IV liga.
Gdzie jest ten po studiach niedouczony gość. Telegazeta strona sportowa nr 208.Powrót kibiców do hal.Ja szanuje jednak decyzję klubu o sparingach bez kibiców a nie udaję że wiem a nie mam racji.Nic dziwnego jak mamy takich uczonych po studiach co obrażają innych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!